Presunúť na hlavný obsah

Veronika so Sajfom si užívali slnečný Dubaj: Ocitli sa dokonca v apartmáne, ktorý si môže dovoliť iba táto celebrita

Slovenské celebrity

Svoju prvú dovolenku po dlhom čase si šťastný párik vyslovene vychutnal. Neuveríte však, kde všade sa za 10 dní ocitli.

Okrem vylihovania, kopec dobrodružstva

Síce si Veronika aj Sajfa radi oddýchnu, nepatria medzi typy, ktoré by celú dovolenku preležali niekede na pláži. Keďže Sajfa usilovne vloguje a na niečo podobné potrebuje dostatočné množstvo zaujímavého materiálu, je jasné, že ich dovolenkový plán patril k tým pestrejším.

Inšpirujte sa: Toto by ste na Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú nepovedali: Vieme, aká závislosť stojí za jej krásnou postavou

Okrem skvelého jedla a neobyčajnej architektúry si spoločne nenechali ujsť ani morský svet, kde sa každý z nich zjavne zameral na iný zaujímavý objekt. Zatiaľ čo Sajfa obdivoval veľkosti jednotlivých rýb, Veronika si takmer ukážkovo zacvičila. 

Keď luxusne, tak naozaj

Aj napriek tomu, že svoju vlastnú izbu mali úplne v inom hoteli, i keď určite rovnako krásnom, zábavnému páru sa počas desiatich dní v tejto očarujúcej krajine podarilo dostať do najdrašieho apartmánu, v ktorom sa pri každej návšteve Dubaja ubytováva samotná Kim Kardashian.

Okrem neuveriteľnej rozľahlosti izieb, dvoch kúpelní, pracovne a obrovskej obývačky, však Sajfa nezabudol poznamenať i závratnú sumu, ktorá je štandardom za jednu noc v takomto luxuse, a to 27 000 dolárov. Z podobnej sumy sa nám možno všetkým zatočí hlava, no niet pochýb, že Kim si podobné utrácanie môže dovoliť.

Nenechajte si ujsť: Matej „Sajfa“ Cifra: Na YouTube som sám sebe pánom

Im dvom však veľa netreba

Prepych sa síce kúpiť dá, no je jasné, že Veronike a Sajfovi ku šťastiu stačil fakt, že mali jeden druhého, konečne pokoj od práce a všetkých ostatných povinností a užívali si krásne počasie a slnečné pláže. Aj napriek faktu, že sa Sajfa počas svojho horlivého nakrúcania dronom škaredo zranil na prste, dovolenku si určite užili naplno a ešte dlho na nu budú s úsmevom spomínať.

Mohlo by vás zaujímať: Sajfa a krásna Veronika sú svoji už vyše päť mesiacov: Aj takto si táto zábavná dvojica užíva manželský život