Presunúť na hlavný obsah

Moderátorka Lenka Šóošová a jej jasný odkaz všetkým pracujúcim matkám: Jej slová by sme si mali vziať k srdcu

Slovenské celebrity

Markizácka moderátorka, vizážistka a mama dvoch krásnych chlapcov, Lenka Šóošová, je príkladom toho, že keď sa chce, zvládnuť sa dá naozaj čokoľvek. Byť partnerkou, matkou, moderátorkou, vizážistkou, jednoducho všetkým, čo nás napĺňa.

Rola partnerky, matky aj pracujúcej ženy dokonale skĺbená 

Momentálne si Lenka užíva život plnými dúškami. Dá sa povedať, že má všetko, čo si len žena od života môže priať... milujúceho partnera, dve zdravé a krásne deti, Riška a Ronalda, a tiež prácu, ktorú zbožňuje a napĺňa ju po profesijnej, ale aj osobnostnej stránke. Čo je však na tom všetkom najlepšie, je, že dokáže skvele skombinovať všetky svoje roly.  

Mohlo by vás zaujímať: Dcéra známej moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej v očakávaní: Takto jej to pristane v úlohe mamičky!

Mnohé matky na materskej odsudzujú iné matky, ktoré sa rozhodnú aj pracovať

No ako sama priznala, keď sa po prvom dieťati vrátila do práce o niečo skôr než je bežné, mnohí sa jej čudovali. Sami dobre vieme, že mnohé matky, ktoré sa dnes ponáhľajú do práce, sú inými, ktoré sa rozhodnú vychutnávať si materskú dovolenku po celú jej dobu, niekedy aj odsudzované. No Lenka má na to svoj vlastný názor a na svojej sociálnej sieti aj napísala: „Keď sa mi narodilo prvé dieťa, mnohí sa môjmu návratu do práce čudovali. O pár rokov na to... dnes, by sme my, pracujúce mamy, mohli založiť klub:-).“  

Čítajte tiež: Krásna moderátorka sa stane o chvíľu maminou: Z tohto rozkošného chlapca bude veľký brat!

Najlepšie matky sú tie, ktoré sa nevzdávajú samých seba

Jej odkaz všetkým, nielen pracujúcim matkám, je jasný a podľa nás aj pravdivý: „My mamy sme rôzne. Racionálne i bláznivé, tiché aj ukecané puntičkárky alebo pohoďáčky. Niekedy sme mamami nonstop a niekedy sme mamami nonstop, aj keď pracujeme. Dieťa vám totiž život zmení iba k lepšiemu.“  To, že si splníme jeden sen a staneme sa mamami, neznamená predsa, že sa musíte vzdať aj svojich ďalších snov. Práve naopak a Lenka aj ďalej vysvetľuje: „A ak sa rozhodnete, že budete mamou, ktorá zarába, pretože je to to najlepšie pre vás i vaše dieťa, buďte ňou! Pretože najlepšia mama je tá, ktorá sa nevzdáva samej seba, svojich radostí a toho, čo ju napĺňa... Dievčatá, je jedno koľko detí máte, vždy môžete robiť všetko to, čo vás robí takými, aké ste. Len sa budete z práce ponáhľať o čosi radšej.“

Neprehliadnite: Diana Hágerová vyzerá po pôrode dcérky, absolútne perfektne: Vieme, vďaka čomu je opäť ako prútik