Presunúť na hlavný obsah

Neviete, ako si ozdobiť stromček? Nechajte sa inšpirovať skvelými tipmi celebrít

Feminity

Milujete Vianoce, no stále váhate, v akých odtieňoch tento rok ozdobiť najkrajší symbol Vianoc? Máme pre vás niekoľko inšpiratívnych tipov na výzdobu vianočného stromčeka. Pozrite sa s nami, na čo stavili známe tváre.

Prečítajte si: Tradície kráľovskej rodiny v období Vianoc sú odhalené: Toto sú ich typické zvyky!

Kylie Jenner

Tak tomuto sa povie Vianočný stromček. Kylie si potrpí na luxus a výnimočnosť a presne v tomto duchu vyzdobila aj vianočný stromček doma. Keďže zbožňuje pudrovú, práve táto farba je na ňom dominantnou.

Ashley Tisdale

Modelka, herečka a v neposlednom rade speváčka Ashley Tisdale ozdobila svoj stromček takisto do červenej. Sympatická brunetka  tiež vie, že vínovočervená je hitom týchto Vianoc. 

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer vie, že tento rok letí červená, no ona sama jej zostáva verná každé Vianoce. Modelka miluje čistotu a eleganciu. No a práve taký je vianočný stromček u nej doma.

Rita Ora

Britská speváčka Rita Ora má rada extravaganciu. Stavila na zlatú a to hneď v niekoľkých odtieňoch. V spojitosti s bielou to vytvára skutočne výnimočnú kombináciu. Čo poviete? 

Alessandra Ambrosio

Pre dokonalý vianočný stromček sa vybrala aj brazílska kráska Alessandra Ambrosio s partnerom a oboma deťmi. Úspešná modelka Victoria's Secret Vianoce miluje a svojim deťom sa ich vždy snaží urobiť naozaj rozprávkové. Súdiac Podľa ich vianočného stromčeka sa to prominentnej mamine naozaj darí. 

Jade Allison Scoot

Nežná blondínka, blogerka a mama dvoch detí patrí medzi skutočné milovníčky Vianoc. Každý rok sa jej domov premení na malé rozprávkovo. A červenou ani náhodou nešetrí!

Amber Fillerup Clark

Očarujúcu blogerku určite poznajú všetky fashion maniačky. Táto žena nielenže skvele vyzerá, ale má aj vkus. Vianoce sú pre jej rodinu veľkou udalosťou a tak okrem krásneho vianočného stromčeka, nemôžu chýbyť ani detaily, ktoré dotvárajú čarovnú atmosféru.  

Jennifer Garner

Hoci sa Jennifer Garner a Ben Affleck rozišli pred dvoma rokmi, stále spolu dokážu skvele fungovať. Obaja si uvedomujú, že kompletná rodina je pre deti dôležitá. Preto sa na nákup vianočného stromčeka vybrali všetci spolu. No a my v redakcii sme už teraz zvedavé na výsledok!