Presunúť na hlavný obsah

Princezná Kate Middleton a jej inšpirácia na vianočný outfit: Touto klasikou nič nepokazíte!

Zahraničné celebrity

Vojvodkyňa Kate nám tentokrát ukázala, ako zladiť vianočný outfit bez zbytočných doplnkov. Svojím elegantným vkusom nás očarila a inšpirovala k dokonalému looku, ktorý si môžete zvoliť k vianočnému stolu.

Pri príležitosti návštevy detského centra v Anglicku sa vojvodkyňa Kate obliekla  do slávnostných farieb, ktorými dotvorila krásnu vianočnú atmosféru. Jednoduchým a vkusným outfitom podčiarkla svoju elegantnú krásu a získala si pohľady okolia. Pri pohľade na ňu, nám napadla myšlienka, že tento outfit by sa skvelo hodil k štedrovečernej hostine. Čo hovoríte?

Mohlo by vás zaujímať: Kráľovské tajomstvá: Toto ste o vojvodkyni Kate Middleton ani len netušili

Sviatočný outfit

Obdivovaná vojvodkyňa Kate Middleton sa objavila na očiach verejnosti v neprehliadnuteľnom outfite, ktorým nás doslova očarila. Čerstvá tehuľka sa rozhodla staviť na pohodlný look, ktorému nechýbala potrebná dávka elegancie a šmrncu. V predvianočný čas sa rozhodla obliecť do farieb, ktoré symbolizujú tento sviatok, čím si získala priazeň okolia ešte viac. Červené šaty s dlhým rukávom doladila tmavými pančuškami a zamatovými lodičkami v čiernej farbe. K bezchybnému vzhľadu jej dopomohli už len perlové náušnice a jemný prsteň. Zdá sa, že minimalizmus sa opäť vracia do módy!

Inšpirované vojvodkyňou Kate

Sviatočné červené šaty s dlhým rukávom pôsobia veľmi sofistikovane a žensky. Tento elegantný kúsok je skvelou voľbou k vianočnému stolu či na vianočný večierok, kde chcete zažiariť. Inšpirujte sa štýlom Kate Middleton a stavte na vznešenú eleganciu a vkus.

Sexi pančušky

K vianočnému outfitu budete zaručene potrebovať čierne pančušky, ktoré sa dokonalo hodia k červenej farebnej kombinácii. Na výber máte klasické či extravagantnejšie prevedenia a je len na vás, ktoré z nich si zvolíte. Zaujímavou voľbou sú aj dierkované s mašličkami, ktoré si stále držia svoj decentný look.

Zamatové črievičky

Obujte sa v štýle kráľovskej ikony Kate Middleton a cíťte sa ako dokonalá dáma. Nemusíte sa trápiť na vysokých podpätkoch, ktoré vás po krátkom čase otlačia. Urobte to ako pôvabná vojvodkyňa a zvoľte si pohodlné črievičky, ktoré sú zároveň veľmi pôsobivé a elegantné. V týchto dokážete pretancovať aj celú noc.

Inšpirujte sa: Ozdobte sa prekrásnymi šperkmi a zažiarte! V týchto z nich budete doslova okúzľujúce

Jemné perly

K dokonalému looku vám budú chýbať už len okázalé šperky, ktoré z vás urobia ozajstnú dámu. Inšpirujte sa naším výberom a zvoľte si ozdoby v kombinácii zlata a bielych perál. Tieto okázalé kúsky si zaručene všimne aj vaše okolie.