Presunúť na hlavný obsah

Lekárka Alena Pallová predstavila vlastnú prírodnú kozmetiku: Tieto krásne sudičky jej ju pokrstili!

Slovenské celebrity

Jedinečná prírodná kozmetika lekárky Aleny Pallovej je na svete a získava si každým dňom nových fanúšikov.

Nájsť si ten správny krém pre svoju pleť je v súčasnom svete plnom možností naozaj veľká náhoda. Práve preto sa dermatologička MUDr. Alena Pallová rozhodla vypočuť si želania svojich klientov a niekoľko rokov vyvíjala kozmetické produkty, ktoré spĺňajú tie najnáročnejšie kritéria. 

Produktový rad prírodnej kozmetiky àla Palla sa uviedla na trh tlačovou konferenciou vo Wiegerovej vile. Prostredie historickej budovy zasadenej do prírody absolútne korešpondovalo s myšlienkou prírodných produktov, ktoré značka àla Palla ponúka. Regeneračné, antioxidačné a hydratačné prípravky majú vyváženú kombináciu  prírodných látok. V produktoch àla Palla nájdete bielkoviny, ktoré  sa prirodzene nachádzajú v bunkách pokožky. Kyselinu hyaluronovú, ktorá sa vyskytuje v tkanivách všetkých živých organizmov. Ceramidy, ktoré dokážu udržiavať hydratáciu pokožky a chránia ju pre vonkajšími vplyvmi. Lipozómy sú súčasťou bunkových membrán a zabezpečujú transport účinnej látky do vnútra bunky. V prípravkoch ala Palla transportujú kyselinu hyaluronovú do hlbších vrstiev pokožky k živým bunkám.

Prečítajte si viac: Známe Slovenky a pohľad do ich šatníka: Romantická Alena Pallová, Andrea Verešová stavila na takéto čižmy nad kolená

 

Produkty àla Palla obsahujú aj prírodné oleje – olivový, kokosový, mandľový a konopný olej.  Vďaka vyváženej kombinácii omega 3 a omega 6 mastných kyselín pokožku dokonale vyživia, jemne premastia a prinášajú rýchlu úľavu a regeneráciu poškodeným bunkám. V kozmetickej rade àla Palla nájdeme aj množstvo byliniek a rastlín ako sú schizandra čínska, hamammelis virgínsky, zemolez japonský, aloe vera a výťažok koreňa ženšenu.

K unikátnej receptúre produktov àla Palla sa vyjadrila docentka Jarmila Hojerová, prezidentka Slovenského kozmetologického zväzu a odborná garantka kozmetiky àla Palla: „Nová kozmetika àla Palla je výnimočná tým, že je priateľská k pokožke a zároveň priateľská k prírode.“

Okrem receptúry je kozmetika àla Palla jedinečná aj svojou obalovou technikou. Všetky balenia majú pokrokový airless systém, to znamená, že sú vzduchotesné. Krém neprichádza do kontaktu so vzduchom, čím sa výrazne zvyšuje jeho ochrana pred poškodením a predlžuje jeho životnosť. Jedným kliknutím získate odporúčanú dávku na jedno nakrémovanie. Navyše tento patentovaný systém zabezpečuje úplné vypumpovanie krému.

„Ako majiteľka Inštitútu estetickej medicíny mám precestované všetky najväčšie kozmetické kongresy a veľtrhy, kde sa okrem iného, nám lekárom, predstavujú rôzne kozmetické prípravky z celého sveta. Mala som možnosť vyskúšať ich naozaj veľa, ale stále mi medzi nimi niečo chýbalo. Preto som sa rozhodla vyvíjať vlastné receptúry produktov, ktoré oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov,“ vysvetľuje zakladateľka značky àla Palla MUDr. Alena Pallová.     

Novej kozmetickej značke prišli popriať úspešnú budúcnosť sudičky medzi ktorými nechýbala tvár Inštitútu Estetickej Medicíny Andrea Verešová, moderátorky FashionTV Jasmina Alagič a Moma Horňáková, podnikateľka Romana Škamlová, herečky Michaela Čobejová a Zuzana Haasová, moderátorky Soňa Skoncová a Alexandra Orviská, sestra lekárky Aleny Pallovej Katarína Mihalová Manová, Miss 2009 Denisa Mendrejová a Miss 2007 Veronika Vagnerová Husárová. 

„Novej kozmetickej značke želám, aby sa stala najobľúbenejšou beauty značkou vyrábanou na Slovensku a aby sa postupne stala úspešnou po celom svete.“ popriala krstná mama projektu a  riaditeľka FashionTV czech&slovak Gabriela Drobová.