Presunúť na hlavný obsah

Pippa Middleton a Meghan Markle sa na seba až neuveriteľne podobajú: Aj tieto veci majú obe krásky spoločné

Zahraničné celebrity

Sestra manželky princa Williama a nová snúbenica princa Harryho vyzerajú skutočne ako sestry, nemyslíte?

Obe milujú sledovanie športu

Obidve krásky si radi užívajú spoločné chvíle v prítomnosti svojich mužov, a to často práve počas tenisových či iných zápasov. Brunetky majú totiž športy skutočne v obľube a nikdy nepremeškajú možnosť vidieť ten konkrétny naživo. Vyzerá to tak, že princ Harry, rovnako ako aj James Matthews, si čas so svojimi polovičkami nevedia vynachváliť.

Nenechajte si ujsť: Obľúbené raňajky krásnej Meghan Markle: Partnerka princa Harryho sa už roky stravuje rovnako

Typické dlhé hnedé vlasy

Budúca manželka princa Harryho sa rovnako ako Pippa pýši krásnymi hustými dlhými vlasmi. Hnedovlásky strihom aj jemnými kučerami akoby jedna druhej z oka vypadli. Treba uznať, že to obom skutočne pristane a nedá sa povedať, ktorej z krások tento štýl úpravy vlasov sekne viac. Ich vzájomná poodba je však skutočne neprehliadnuteľná.

Postavu si treba udržiavať

Nedá sa povedať, že by jedna z nich mala lepšiu figúru. Obe majú skutočne ukážkové telo, ktoré si každá z nich rada udržiava vo forme. Pri Pippe vyhráva jogging, Meghan zase zbožňuje hodiny jógy. Aj v tomto prípade majú však krásky čo to spoločné, a to vášeň k pohybu. Ktovie, či po tom, čo Meghan oficiálne pribudne do rodiny, budú absolvovať i spoločné tréningy.

Prečítajte si aj: Romanca princa Harryho pokračuje: Takýto luxus doprial svojej vyvolenej a všetci hovoria o zásnubách

Zásnuby vo veľkom štýle

Síce Pippa má už veľký deň za sebou, snubný prsteň dostala podobný tomu, ktorý daroval princ Harry svojej nastávajúcej. Oba veľké kamene sa vynímajú na rukách hnedovlasých krások, ktoré ich neustále vystavujú na obdiv. Niet sa čo čudovať, taký skvost na ruke ako tieto dve, nemá skutočne hocikto.

Naozaj skutočné dámy

Pippa a Meghan však okrem vzhľadu zdieľajú aj neuveriteľnú charizmu. Nedá sa poprieť, že sa obe naozaj vedia správať v spoločnosti a dokazujú to pri každej možnej príležitosti, kedy sa objavia na verejnosti. Obe brunety dostali komunikáciu s ľuďmi skutočne do vienka a verejnosť ich za to zbožňuje.

Mohlo by vás zaujímať: Posadnutosť priateľky princa Harryho: Niet divu, že Meghan Markle dnes stojí po jeho boku a dôvod vás prekvapí

Ktorá kráska sa vám páči viac?

spolu hlasovalo 290 ľudí