Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Melania Trump si na tohtoročnej vianočnej výzdobe Bieleho domu dala záležať: Inšpirujte sa!

Zahraničné celebrity

Americká prvá dáma si tento rok vybrala skutočne nezvyčajnú výzdobu na skrášlenie Bieleho domu. Inšpirujte sa záplavou skutočnej bielej.

Všade čistota a lesk

Tento rok si štýlová prvá dáma dala naozaj záležať. Všetky chodby v Bielom dome ošatila do krásnej bielo-modrej výzdoby, ktorá pripomína ľadové kráľovstvo. Pre niekoho sú možno biele akoby zamrznuté konáre stromov, ktoré zdobia celú chodbu, príliš, v kombinácii s obrovským množstvom rovnako ladených stromčekov však celkový dojem pôsobí nádherne.

Inšpirujte sa: Odhalené: Takáto je v skutočnosti prvá dáma Ameriky Melanie Trump na základe analýzy jej rukopisu...

Obrovský stromček v Modrej izbe a Biely dom s medovníka

Celkovú dekoráciu netvoria len vianočné stromčeky po chodbách. Všetky totiž smerujú k tomu najväčšiemu, ktorý sa nachádza priamo v Modrej izbe a dopĺňa ho Biely dom postavený celý z medovníkového cesta. Všetky ornamenty dokopy pôsobia ako v rozprávke. Biele gule strieda jemný snehový posyp, ktorý celkovú atmosféru dolaďuje aj zo zeme, kde jeho neúrekom.

Nenechajte si ujsť: Melania Trump si postupne zvyká na život prvej dámy: V čom sa však od svojich predchodkýň rázne odlišuje?

 

The decorations are up! @whitehouse is ready to celebrate! Wishing you a Merry Christmas & joyous holiday season!

Príspevok, ktorý zdieľa First Lady Melania Trump (@flotus),

Melania v bielej

Skutočný dôraz však nekládla prvá dáma len na výzdobu, ale aj na svoj outfit. Výzdobu predstavila v nádherných bielych šatách. Čistota a samotná sviatočná atmosféra skvele ladila s baletkami s Vivid Ballet Company, ktoré ju poctili svojím profesionálnym vystúpením. Okrem iných sa do prípravy výzdob pustili i 150 dobrovoľníci s 29 štátov, ktorý počas predĺženého víkendu pomáhali celú výzdobu dotiahnuť do konca.

Mohlo by vás zaujímať: Ako vyzerala prvá dáma Ameriky Melania Trump pred 18-timi rokmi? (Ne)spoznáte ju

Musíme uznať, že výsledok je skutočne nádherný.