Presunúť na hlavný obsah

Celebrity, ktoré vyzerajú na fotkách oveľa vyššie ako v skutočnosti: Tieto z nich vás svojou výškou naozaj prekvapia

Zahraničné celebrity

To, že televízia a fotografie skresľujú už zaručene dobre viete. Premýšľali ste však nad tým, aký dopad to môže mať na naše vnímanie známych osobností? Prinášame vám prekvapujúce zistenie o výške niektorých z nich. Tieto osobnosti merajú v skutočnosti oveľa menej ako ste si doteraz mysleli!

Sú úspešní, talentovaní a nesmierne slávni. Aj oni však trpia deficitom niečoho, čo im nebolo pridelené do vienka. Reč je to vzraste známych celebrít, ktoré sa nemôžu pochváliť svojou výškou. Nechajte sa prekvapiť, ktoré z nich patria k tým najnižším.

Mohlo by vás zaujímať: Známe celebrity tak, ako ich nepoznáte: Toto všetko dokáže farebná zmena vlasov

Daniel Radcliffe

Tento britský filmový, divadelný a televízny herec, ktorý bol tvárou jednej z najväčších filmových sérií o mladom čarodejníkovi Harry Potterovi, má zo svojho malého vzrastu pocity menejcennosti. Svojich 165 centimetrov sa snaží prekryť svojim hereckým talentom a charizmou. Kto by to bol povedal, že známy herec Daniel Radcliffe patrí k nízkym mužom?

Kim Kardashian

Aj vy ste si vždy mysleli, že známa kontroverzná celebrita Kim kardashian patrí k vyšším typom žien? Možno vás prekvapí fakt, že táto sexbomba meria len necelých 160 centimetrov a patrí k najnižším celebritám v zahraničnom šoubiznise. Svoju nedostatočnú výšku si kompenzuje extrémne vysokými podpätkami na platforme, ktoré spôsobujú tento vizuálny klam.

Bruno Mars

O tomto populárnom spevákovi a muzikantovi je známe, že patrí k najtalentovanejším celebritám vôbec. Tušili ste však, že svojím vzrastom patrí zároveň aj k najmenším v hudobnom priemysle? Dlho to ale nikto netušil, až do doby, keď bol Bruno súčasťou prehliadky Victoria´s Secret. Pravda vyšla najavo, keď sa postavil vedľa vysokých modeliek a pôsobil naozaj smiešne. 

Lady Gaga

Ďalšia hviezda z hudobného priemyslu, ktorej síce bol pridelený talent, ale nie centimetre. Tušili ste, že známa hviezda Lady Gaga meria len 155 centimetrov? V hudobných klipoch či na odovzdávaní cien pôsobí oveľa vyššie. Ktovie, aký typ topánok si obúva pod svoje dlhé šaty.

Natalie Portman

Jedna z najkrajších žien sveta Natalie Portman je uznávanou herečkou, ktorej svet leží pri nohách. A aj keď sa môže zdať, že táto kráska je neprehliadnuteľná, opak je pravdou. Pri jej necelých 165 centimetroch je dosť pravdepodobné, žeby ste si ju na ulici ani len nevšimli. Ďalšie prekvapenie, ktoré sme nečakali.

Inšpirujte sa: Jennifer Aniston tesne pred 50-tkou vyzerá skvelo: Každé ráno začína známym rituálom, na ktorý nedá dopustiť

Sylvester Stallone

Je ťažké uveriť, že táto akčná hviezda meria len 170 centimetrov, ale je to pravda. Rocky Balboa je síce veľmi svalnatý, ale na chlapa je naozaj celkom nízky. Známy herec kompenzuje svoju výšku jeho silou a obratnosťou, ktoré sú jeho dôležitými prvkami v súvislosti s jeho akčnými rolami. Aj keď je malého vzrastu, všetci si o ňom myslia presný opak.