Presunúť na hlavný obsah

Slávne celebrity, ktoré sú aktuálne v očakávaní: Behati Prinsloo sa takto teší, Kate Middleton sa už rysuje bruško

Zahraničné celebrity

Niektoré z nich sa stanú mamičkami po prvýkrát, kým pre iné to bude premiéra. Viete, o ktorých celebritách hovoríme?

Tehotenstvo pristane každej žene a tieto známe ženy nie sú žiadnymi výnimkami. Pozrite sa, akými fotografiami sa pochválili na svojich sociálnych sieťach.

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Potvrdené! Kim Kardashian vynosí tretie dieťa náhradná matka: Do klanu Kardashian-Jenner pribudnú tri deti

Jessica Alba

Herečka Jessica Alba svoje tehotenstvo oznámila už pred mesiacom a to naozaj kreatívnym spôsobom spolu so svojimi dvoma dcérkami. S manželom sa na tretie bábätko tešia a my musíme uznať, že jej bruško veľmi pristane.

Kate Middleton

Kráľovská rodina prežíva momentálne krásne a šťastné obdobie aj kvôli tomu, že Kate privedie už o pár mesiacov na svet svoje tretie bábätko. Princovi Georgovi a princeznej Charlotte tak pribudne ďalší súrodenec. Pozrite, ako dobre vyzerá aktuálne dvojnásobná mamina Kate.

Natasha Bedingfield

Natasha je manželkou podnikateľa Matta Robinsona už 8 rokov a aktuálne sa spolu tešia na prvého potomka. Speváčke bruško pristane a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Je príkladom toho, že láska a dieťa robia divy.

Behati Prinsloo

Modelka Behati Prinsloo je už tri roky manželkou speváka Adama Levina, s ktorým majú dcérku Dusty Rose. Tú priviedla na svet len pred rokom. Aktuálne však čakajú druhé bábätko, na ktoré sa obaja tešia.

Čítajte aj: Najväčšia vlasová premena roka 2017: Spoznávate túto slávnu celebritu?

Nicky Hilton Rotschild

Módna návrhárka a modelka Nicky Hilton Rotschild je druhýkrát tehotná. Jej dcérka Lili Grace tak bude mať už čoskoro ďalšieho súrodenca. Nicky vyzerá stále rovnako atraktívne a tehotenstvo si užíva naplno.

Jaime Pressly

Americká herečka a modelka Jaime Pressly sa vo svojich 40-tich rokoch dozvedela krásnu novinu, keď zistila, že je tehotná. Okrem iného jej úsmev na tvári vyčaril určite aj fakt, že čaká dvojičky. Ku synovi Dezimu jej tak už čoskoro pribudnú ďalší dvaja členovia rodiny. 

Bar Rafaeli 

Izraelská modelka, herečka a podnikateľka Bar Rafaeli je krásna a hlavne prirodzená žena. Aj ona, rovnako ako Behati Prinsloo, otehotnela len mesiac po narodení svojho prvého bábätka, ktorému dala meno Liv. Druhé tehotenstvo si užíva rovnako a rodinka sa čoskoro rozrastie.

Sestry Kardashianové

Najsledovanejšie sestry Kardashianové si to skvele naplánovali a momentálne sú tri z nich v očakávaní. Kým Kim si tretie dieťa nechá vynosiť náhradnou matkou, Kylie Jenner a Khloé sú podľa všetkého tehotné.

Ktorej z celebrít tehotenstvo podľa vás najviac pristane?

spolu hlasovalo 281 ľudí