Presunúť na hlavný obsah

Zaľúbené dvojice na Let´s Dance: Miriam Kalisová s novým mužom, Adela Vinczeová pri Viktorovi kvitne!

Slovenské celebrity

Nedeľné finále Let´s Dance opäť prilákalo mnoho známych tvárí, medzi ktorými nechýbali ani partnerské dvojice slovenského šoubiznisu. Komu to podľa vás pristalo najviac?

Tanečná šou Let´s Dance je miestom, kde sa každý týždeň stretne smotánka slovenského šoubiznisu, aby si pozrela vystúpenia známych osobností a ich tanečných partnerov. Okrem iného je to aj prehliadka krásnych šiat a outfitov, v ktorých dorazia známe tváre. Tentokrát nás zaujali aj zaľúbené páriky, ktoré vyžarovali nesmierne šťastie. Ktorý z nich má u vás najväčšie sympatie?

Mohlo by vás zaujímať: Slovenky na afterparty Let's Dance: Očarujúca Zuzana Fialová, elegantná Adela Banášová a iné!

Miriam Kalisová a Dušan Pašek

Moderátorka Miriam Kalisová prežíva momentálne jedno z najkrajších období svojho života. Za jej rozžiareným vzhľadom stojí nový chlap, ktorý nie je vo svete šoubiznisu úplne neznámy. Reč je o bývalom hokejistovi Dušanovi Pašekovi, ktorý sa momentálne venuje podnikaniu. Čerstvo zaľúbenej dvojici to naozaj pristalo a musíme uznať, že sa k sebe nesmierne hodia. 

Adela Vinczeová a Viktor Vincze

Mladomanželia Adela a Viktor patria k dvojiciam, ktoré žiaria šťastím všade kam prídu. Pri pohľade na talentovanú moderátorku Adelu však strácame slová, vždy keď sa objaví po boku svojho drahého manžela. Určite ste si aj vy všimli jej mimoriadne krásny a mladistvý vzhľad. Zdá sa, že láska naozaj robí divy a Adela pri Viktorovi akosi opeknieva. 

Silvia Lakatošová a Pavol Chovanec

Riaditeľka súťaže krásy Silvia Lakatošová a jej manžel Pavol Chovanec patria k sympatickým párom slovenského šoubiznisu. Ako správny manželský pár sa vzájomne podporujú a spoločne sme ich zastihli aj v zákulisí tanečnej šou, kde prišiel Pavol podporiť svoju polovičku. Neviem, ako to tá Silvia robí, že vyzerá stále mladšie a mladšie, ale možno za tým stojí dobrý a milujúci manžel.

Petra Vajdová

Šťastím žiarila aj krásna herečka petra Vajdová, ktorá mala na sebe nádhernú bileu róbu s ručne vyšívanými kamienkami. Tento tanečný kostým jej naozaj pristal, o čom svedčí aj táto fotografia. Petra patrí k absolútnym favoritkám v tanečnej súťaži, aj vďaka nezameniteľnému talentu, ktorý predvádza na parkete.

Emma Drobná

Ďalšou žiarivou hviezdou večera bola aj mladá speváčka Emma Drobná, ktorá očarila v kráľovskej modrej. Tanečný kostým z ľahkého materiálu odhaľoval jej štíhle nohy a zároveň kontrastoval k jej miernemu opáleniu. Sympatická kráska patrila k neprehliadnuteľným ženám večera!

Inšpirujte sa: VIDEO: Speváčke Emme Drobnej ide karta: Hudba je jej život a kvôli tomuto môžeme byť hrdí, že sa vrátila na Slovensko

Kristína Kovešová

Redaktorka Kristína Kovešová nás očarila dokonalým stylingom. Elegantná čierna farba jej veľmi pristala a Kristína pôsobila tajomne a vznešene zároveň. Páči sa nám výraznejší make-up, ktorý zvýraznil jej črty tváre a hodil sa k danej príležitosti. Skrátka očarujúce!