Presunúť na hlavný obsah

Viete, čo má spoločné herec zo Sám doma a deti Michaela Jacksona? Tento fakt vás zrejme poriadne prekvapí!

Zahraničné celebrity

Známy herec zo Sám Doma - Macaulay Culkin má toho s rodinou Michaela Jacksona veľa spoločného. Jedna vec vytvorila však medzi nimi silné puto.

Legendárny Michael Jackson po sebe zanechal tri deti, ktoré si momentálne žijú naplno svoje životy. Každé z detí je úplne iné, ale jedna vec ich všetky spája.

Čítajte aj: Pozrite, ako dnes vyzerá dcéra Michaela Jacksona: Vyrástla z nej svojská a jedinečná žena

Hoci by ste si mysleli, že spevák Michael Jackson si hľadal priateľov iba vo svojej vekovej kategórií, nie je to úplne tak. Jeho veľmi dobrým a tiež rodinným priateľom bol obľúbený herec zo Sám doma - Macaulay Culkin. Práve on trávil veľa času so zosnulým spevákom.

Keďže boli priateľmi, Michael chcel, aby práve Macaulay bol krstným otcom jeho troch detí, ktoré tak veľmi miloval. Macaulay sa tak už v dosť mladom veku stal dôležitou súčasťou spevákovej rodiny.

Ich silné puto sa nezmenilo ani po smrti kráľa popu, práve naopak. Macaulay je dodnes obrovskou oporou a skvelým priateľom Michaelovej dcéry Paris, ktorá s ním trávi veľa času.

Prečítajte si: Detské hviezdy z obľúbených filmov a seriálov po rokoch: Takto žijú a tomuto sa venujú dnes

Len pred pár dňami sa obaja rozhodli dať si dokonca spoločné tetovanie. Paris sa so svojím tetovaním pochválila aj na svojom profile a jej fanúšikovia mali tak možnosť vidieť, aký symbol zvolili. Ide o malé tetovanie, ktoré pripomína reťaz, ale pravý význam ani jeden z nich nevysvetlil.

Macaulay je dôkazom toho, že pokiaľ ide o priateľstvá, či iné rodinné putá, vek nezohráva žiadnu podstatnú rolu.