Presunúť na hlavný obsah

Princ Harry a okúzľujúca Kate Middleton majú výborný vzťah: Aj túto činnosť robia spoločne najradšej

Zahraničné celebrity

Kráľovská rodina nie je vždy až taká kráľovská. Princ Harry a Kate o tom vedia svoje...

Je pre neho sestrou

Po tragickej smrti princeznej Diany Harry len ťažko hľadal niekoho, komu by sa mohol s mnohými vecami zdôveriť a spoľahnúť sa na daného človeka po emocionánej stránke. A práve Kate už od začiatku svojho vzťahu s Williamom akoby vyplnila toto prádzne miesto v Harryho živote.

Neprehliadnite: Takýto je skutočný vzťah medzi Princom Williamom a Harrym: Ani po 30-tke s týmto problém nemajú, práve naopak

Aj keď sa ešte donedávna o ich vzájomnom vzťahu veľa nevedelo, dnes je z Harryho slov jasné, že Kate viac než len zbožňuje a je mu ako sestra, ktorú  nikdy nemal.

Prečítajte si: Kate Middleton a jej krásna figúra: V jedálničku jej nesmie chýbať táto surovina, vďaka ktorej sa udržiava vo forme

Nebývajú spolu, no nemajú to ďaleko

Aj keď Harry a William s manželkou nežijú na tom istom mieste, nie sú od seba na kilometre vzdialení  a práve to im dovoľuje navštevovať sa naozaj neustále. Harry totiž zbožňuje tráviť čas so svojím synovcom a neterou a Kate je jeho vzťahom k svojim deťom priam nadšená. Považuje ho za  veľké dieťa, ktoré priam dokonale spĺňa rolu bláznivého a vtipného strýka.

Rovnako tak ho zbožňujú i princ George a princezná Charlotte. So svojím strýkom sa najradšej hrajú v záhrade na čerstvom vzduchu.

Okrem kráľovských povinností aj kuchtenie

Harry je však známy tým, že si rád pochutí na dobrom jedle a práve to ho okrem detí s Kate absolútne zblížilo. Okrem času stráveného s malými ratolesťami totiž spoločne so švagrinou najradšej trávi čas v kuchyni. Sám si zo všetkého najradšej pochutnáva na jej pečenom kurčati, na ktoré je Kate priam expertka. Vyzerá to tak, že nie vždy majú i členovia kráľovskej rodiny chuť nechať sa obsluhovať a radšej sa do prípravy jedla pustia sami.

Nenechajte si ujsť: Toto ste o princovi Williamovi pravdepodobne nevedeli: Kto bola prvá žena, ktorú miloval?

Princ Harry má s vojvodkyňou v skutku veľa spoločného a zjavne sa dokázali spojiť na spontánnej a tak trochu bláznivej úrovni. Narozdiel od Williama je totiž naozaj za každú srandu, a to nielen pri hraní sa s deťmi, ale ako sa zdá i pri varení!

Myslíte si, že mať dobrý vzťah so švagrinou je dôležité?

spolu hlasovalo 523 ľudí

Áno
517
Nie
6