Presunúť na hlavný obsah

Predstavujeme vám módnu ikonu s menom Zendaya: Tejto mladej herečke leží pri nohách celý Hollywood!

Zahraničné celebrity

Mladá, krásna, úspešná, slávna a k tomu všetkému aj talentovaná. Superlatívov na túto krásnu herečku by sa našlo hneď niekoľko, no my vám dnes predstavíme jej nezameniteľný štýl a cit pre módu.

Nová módna ikona! Aj tak by sa dala opísať len 20-ročná americká herečka, ktorú si začali všímať nielen hereckí agenti, ale aj módne značky a návrhári. Za všetkým stojí jej nezameniteľný vkus a cit pre módu, ktorý s radosťou prezentuje na významných udalostiach. Jej dokonale prepracované róby prinesú vždy niečo nové a musíme priznať, že spolupráca medzi ňou a jej stylistom je naozaj obdivuhodná. Tlieskame a tešíme sa na ďalšie hviezdne outfity, ktoré nás vždy inšpirujú.

Mohlo by vás zaujímať: Ostro sledovaná Kendall Jenner vie, aké plavky jej nesmú chýbať toto leto: Inšpirujte sa jej výberom

Minimalistická róba

Jednoduchý, no odvážny model, za ktorý by sa nemusela hanbiť žiadna superdiva. Róba skombinovaná s topom a dlhou sukňou vytvárala nezameniteľný look a odtiene "nude" dokonalo hrali s celkovým stylingom.

Vzory v podaní módnej ikony

Prekrásny kostým so vzorovanou potlačou pôsobí veľmi štýlovým a nadčasovým dojmom. Nevieme, ako to mladá herečka robí, ale pri pohľade na jej prepracované outfity len ostávame v nemom úžase. Skrátka dokonalé!

Za dámu 

Módna trendsetterka Zendaya je podľa okolia módnym chameleónom, práve vďaka je schopnosti vyzerať stále inak. Tentokrát stavila na retro styling, ktorý dotvárali aj tieto tmavomodré šaty na ramienka s rafinovaným rozparkom.

Módna bohyňa

Len 20-ročná kráska sa môže pochváliť naozaj neskutočným nadaním pre módu a štýl. Výber jej outfitov nás vždy veľmi poteší, ako aj tento extravagantný model. Pásikavý kostým tvorený z crop topu a širokých nohavíc ju zaradil medzi neprehliadnuteľné ženy večera.

Cyklamenový kostým

Model, ktorý naozaj vyzdvihol jej jemnú, no zároveň rebelskú krásu. Výrazná farba kostýmu a jednoduchý styling je presne to, čo sa k sebe hodí najviac. nechajte sa inšpirovať kráskou Zendayou a stavte na farbu, ktorá vás rozžiari!

Zamat a "Rock and roll"

Bordový zamatový kostým doladila s koženou podrsenkou a štýlovými čižmičkami. Štýlová herečka nás zakaždým prekvapí aj iným účesom a jej looky sú skrátka nenahraditeľné.

Prečítajte si aj: Príťažlivá Alessandra Ambrosio vie, ako na to: Inšpirujte sa jej štýlovým šatníkom a zaujímavými kúskami

Dievčenské a nevinné

Zendaya je ikonou, ktorá je naozajstným originálom. Milujeme jej jedinečný štýl a schopnosť zaujať v každej róbe. Významné udalosti sú inšpiratívne práve vďaka osobnostiam, akými je táto mladá herečka.