Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Z tejto veci má obľúbený herec Alexander Bárta strach: Prekvapí vás, čo je za tým!

Slovenské celebrity

Herec Alexander Bárta je jedným z našich atraktívnych a talentovaných hercov. V rozhovore nám prezradil, z čoho má on sám v živote strach.

Herca Alexandra Bártu si mnohí z nás spájajú s postavou Milana Kordiaka zo seriálu Panelák. Neúčinkuje však iba v seriáloch, ale oveľa častejšie ho môžete stretnúť v priestoroch Slovenského národného divadla.

FEMINITY TV: Vypočujte si celý rozhovor s Alexandrom Bártom o predstavení a tiež o tom, z čoho má samotný herec najväčší strach

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Takto herečku Zdenu Studenkovú nepoznáte. Prezradila nám, čomu sa venuje v súkromí i recept na fungujúci vzťah

Pred pár dňami sa v Slovenskom národnom divadle odohrala derniéra predstavenia s názvom Strach, kde si svoju herecku úlohu zahral aj samotný herec. Toto predstavenie bolo zaujímavé hlavne tým, ako konkrétne osoby riešili existenčné otázky po "apokalypse" a tým pádom ste mali možnosť vidieť rozličné reakcie, ľudské charaktery a tiež to, ako sa so vzniknutou situáciou snažili vysporiadať. Celé je to o strachu, paranojách a rôznych konšpiračných teóriach. Po predstavení sme herca vyspovedali a počas rozhovoru nám prezradil, z čoho má on sám strach. "Určite to je nejaká budúcnosť, keďže mám dieťa. Mám desaťročnú dcéru a zvyknem rozmýšľať nad tým, ako jej bude, keď bude dospelá. Mám strach o ňu a aj o budúcnosť." Herec mal na mysli hlavne prostredie, v akom bude jeho dcéra vyrastať a tiež ľudí, ktorí ju budú v tom čase obklopovať.

Tento strach má asi väčšina rodičov, keďže dnešná doba je náročná, a miestami veľmi zvláštna. "Mám pocit, že dnešná doba nie je úplne prajná, alebo nie je taká, akú sme si kedysi vysnívali a vybojovali."

Čítajte aj: VIDEO: Herečka Lucia Hurajová vyzerá dva mesiace po pôrode dvojičiek výborne: Tomuto za to vďačí!

Ako sa so strachom herec vyrovnáva?

"Keď sa bavíme v tomto kontexte, tak sa snažím zaujímať o spoločensko-politické dianie. Veľmi rád sa obklopujem ľuďmi, ktorí sú pozitívni, optimistickí a na ktorých sa môžem spoľahnúť a dôverovať im."