Presunúť na hlavný obsah

Sexi šéfkuchár sa stal senzáciou vo svete: Vďaka svojmu neodolateľnému výzoru dostal takéto ponuky!

Zahraničné celebrity

Predstavujeme vám najsexi kuchára na svete, ktorý sa aj vďaka svojmu výzoru dostal do povedomia verejnosti.

Franco Noriega je šéfkuchár pôvodom z Peru, ktorému sa vďaka svojej šikovnosti a sexi výzoru podarilo dostať do povedomia verejnosti natoľko, že si nedávno otvoril vlastnú reštauráciu v centre New Yorku. Ambiciózny a cieľavedomý fešák sa vďaka svojím zručnostiam v gastronómií a atraktívnemu výzoru prebojoval medzi špičku vo svojom obore. 

Mohlo by vás zaujímať: Najštýlovejší pár z New Yorku si vás získa roztomilým gestom: Každú nedeľu praktizujú ten istý rituál!

Ambíciózny mladík

Pri pohľade na sympatického krásavca by vás asi napadlo, že sa tento mladík zaručene živí modelingom alebo herectvom. Bezchybné telo, chlapčenský look a zvodný pohľad ho predurčujú na sľubnú kariéru svetového modela. Ambiciózny Franco sa však rozhodol ísť úplne iným smerom, ako by ste predpokladali.

Patrí medzi najlepších

Franco sa narodil peruánskej rodine majiteľov reštaurácií a tak sa dalo predpokladať, že aj on sa bude uberať týmto smerom. Po štúdiu na prestížnej škole le Cordon Blue začal pracovať v kuchárskych štúdiách v medzinárodnom centre v New Yorku, kde sa prebojoval medzi tých najlepších.

Dostal sa medzi New Yorskú elitu

Do povedomia New Yorskej smotánky sa dostal ako súkromný šéfkuchár pre mnohých vplyvných Američanov. Jeho kuchyňa je založená a chutných a zdravých jedlách, kde základnom sú kvalitné suroviny. Po jeho úspešných výtvoroch v oblasti gastronómií sa postupne začal dostávať do povedomia širšej verejnosti.

Najsexi šéfkuchár

Pravdou je, že šéfkuchár Franco zaujal okolie aj svojím príťažlivým výzorom a práve ten mu pomohol presadiť sa vo svojom odvetí. Na základe sexi vzhľadu si ho začali všímať aj média a jeho sláva začala postupne stúpať. Na výslnie sa dostal aj po návšteve u známej Ellen show, kde sa ukázal len v zástere.

Inšpirujte sa: Brutálny jedálniček hviezdneho páru odhalený: Z toho, čo zje denne táto brazílska gazela, vám padne sánka!

Reštaurácia na Manhathanne

Na základe vysokého záujmu o jeho peruánsku kuchyňu a možno aj niečo iné, si Franco založil svoju prvú reštauráciu s názvom Baby Brasa. V ponuke má kvalitné jedlá zo sezónnych surovín a zároveň chutný výber vín. Francova reštaurácia sa náchádza priamo v centre New Yorku a celý interiér je zariadený v exotickom štýle.

Modelingové ponuky

Zdá sa, že spojenie krásy a talentu je naozaj tým najlepším darom, a ak máte v sebe potrebnú cieľavedomosť a schopnosť využiť príležitosť vo svoj prospech je to na nezaplatenie. Po veľkom ošiale okolia si ho všimli aj modelingové agentúry, ktoré mu okamžite ponúkli lukratívne joby. Sexi šéfkuchár sa však sústredí na svoju novú reštauráciu a modelingu sa v budúcnosti nemieni venovať.