Presunúť na hlavný obsah

Vďaka jednej veci má sexi "Kardashianka" perfektné vlasy: Neuveríte, čo robí pred spaním

Zahraničné celebrity

Sestry Kardashianové sú známe po celom svete. Nie je to však len kvôli ich sexi krivkám, ale aj perfektnej vizáži a kvalite vlasov.

Kendall Jenner má netradičný zvyk, ktorého sa nehodlá vzdať. Tvrdí, že vďaka nemu má každé ráno perfektné vlasy bez akejkoľvek veľkej snahy.

Prečítajte si: Hviezdy, ktoré šokovali zmenou imidžu a dlhé vlasy si ostrihali na chlapca: Ako ich to zmenilo?

Vždy dokonalá Kendall nedávno prezradila, že bola jedinou zo sestier, ktorá nemala v mladom veku žiadne módne, či beauty vychytávky. Jednoducho jej na týchto veciach príliš nezáležalo. Napriek tomu na jednu vec dnes nedá dopustiť. Nevie si predstaviť svoj deň bez toho, aby nešla do postele s mokrými vlasmi. Práve vďaka tejto rutine má každé ráno prirodzený objem vlasov, ktorý si nevie vynachváliť.

Hoci by žiadny vlasový expert túto metódu zrejme neodporúčal, Kendall je presvedčená, že funguje. Jej kvalita a vzhľad vlasov tento účinok iba potvrdzuje.

Mohlo by vás zaujímať: Rebríček najsexi žien sveta podľa mužov: Páni pozor, z týchto krások sa vám zatočí nielen hlava...

Zaujímavosťou je, že nevlastná sestra Kim podľahla úplne opačnému trendu. Ona sama si vlasy umýva iba dva krát do týždňa a odporúča len minimálnu starostlivosť. Je preto len na vás, ktorá metóda sestier Kardashianových vás v konečnom dôsledku osloví viac. Každému totižto vyhovuje niečo úplne iné.