Presunúť na hlavný obsah

Ako bude vyzerať dlhoočakávaný film Fifty Shades of Darker? Takáto bude najhorúcejšia scéna dvojice!

Zahraničné celebrity

Posledná klapka nakrúcania populárneho bestselleru, Päťdesiat odtieňov temnoty už padla, avšak samotné nakrúcanie sprevádzalo veľa zaujímavostí. O niektoré z nich sa s vami podelíme.

Pokračovanie filmu Fifty Shades of Grey oficiálne uzrie svetlo sveta v kinách začiatkom budúceho roka. Nejakú tú chvíľu si teda ešte počkáme. Zatiaľ vám prezradíme zaujímavé fakty o hercoch, roliach, honorároch, ale aj ďalších veciach. 

Mohlo by vás zaujímať: Dračica zo známeho trháku kedysi a dnes: Vďaka účesu stratila najsledovnaješia hviezda všetok sexepíl!

Viac thriler než romantika

Ako informovalo štúdio Universal Pictures ešte v apríli minulého roka, druhá časť filmu bude skôr triler než romantika. No nebudú chýbať ani poriadne horúce scény. Producenti sľubujú viac odhaleného tela oboch hlavných hrdinov, takže tešiť sa môžu ako dámy, tak aj páni. 

Rita opäť Christianovou sestrou

Hoci sa polemizovalo nad tým, či v úlohe Mii (Christianovej adoptívnej sestry) ostane speváčka Rita Ora, nakoniec pri nej tvorcovia aj ostali, takže sa na túto krásku môžeme tešiť znova. Naviac sa jej dostane v druhej časti viac pozornosti v podobe viac scén. 

Žiadna „Samantha“, ale Kim Basinger

V roli pani Robinsonovej chceli fanúšikovia príbehu vidieť skôr herečky ako Kim Cattrall, alias Samanthu zo Sexu v meste, Michelle Pfeiffer či Charlize Theron. Napokon si však producenti vybrali Kim Basinger

Neprehliadnite: Erotika vo fime: Anne Hathaway sa ukázala nahá cudzím ľuďom, seriálová herečka používala nezvyčajnú pomôcku

Christian so strniskom je viac sexi

Po nakrútení prvej časti vysvitlo, že Jamie Dornan nebol pre úlohu Christiana Greya podľa producentov dosť sexi. Preto sa súčasní producenti filmu rozhodli, že nechajú jeho postave mierne strnisko, čo my ako fanúšikovia len chválime, pretože mu to s ním pristane ešte viac, čo poviete? 

Jamie aj Dakota chcú väčší honorár

Hlavní hereckí protagonisti filmu požadovali zvýšenie honoráru za druhú a následne tretiu časť filmu. Za prvú si odniesli každý po 250 000 dolárov a za zvýšenie platu na pokračovaní filmu vraj bojovali obaja. Dodnes nie je však známe, či bolo ich požiadavkám vyhovené. 

Čítajte tiež: Mýty o BDSM praktikách, kvôli ktorým ich ženy odmietajú: Toto už dnes neplatí

Top hot scéna 

Podľa viacerých prieskumov, o ktorého výsledku informoval aj magazín Cosmopolitan, za najhorúcejšiu scénu, na ktorú sa fanúšikovia najviac tešia, je scéna v sprche, kde sú Christian a Anastacia oblečení a poriadne to medzi nimi vrie. 

VIDEO: Pre tých, ktorí ešte trailer k filmu nevideli, nech sa páči...