Presunúť na hlavný obsah

Kúsok, ktorý osvieži každý vás letný outfit: Jemné kimono vám bude skvelým spoločníkom na letné večery

Móda

Aj v lete sa kde tu vyskytnú dni, počas ktorých máte pocit, že sa potrebujete do niečoho zahaliť. V takom prípade vám príde vhod práve dokonalé letné kimono. Prehodíte si ho na akýkoľvek typ outfitu a wau efekt máte zaručený.

Kimono prináša pohodlie a štýl v jednom. Nielenže je veľmi praktické, ale dokáže v priebehu chvíľky premeniť aj ten najjednoduchší outfit na dokonalú letnú zábavu. Rôzne farby a svieža potlač z neho robia toho najlepšieho spoločníka na letné večery.

Prečítajte si tiež: Uviažte si košeľu do trendy uzlíka: To, čo bolo donedávna OUT, sa opäť dostáva do módy

Ázia vám je na dosah

Tento odev bol pôvodne súčasťou oblečenia gejší. Módne kimoná sa však objavili v kolekciách dizajnérskych domov a preto sa jednoznačne stali hitom sezóny. Potlač mnohých z nich je inšpirovaná práve východom. Dotyk Ázie je cítiť na ľahkých materiáloch a vtákoch, ktoré prileteli na ich potlač. 

Použite ho aj ako šaty

Skvelý spôsob, ako využiť kimono je aj jeho zaviazanie a doplnenie iba spodnej časti. Vie ľahko slúžiť ako úžasné zaväzovacie letné šaty, z ktorých budú všetci vo vašom okolí paf. Variabilnosti tohto kúsku sa naozaj medze nekladú.

Kratší variant má proste štýl

Ak nechcete, aby za vami vial jemný materiál kimona, môžete vyskúšať aj jeho kratší variant. Je dokonale variabilný a zabezpečí vám pohodlné nielen počas chladnejšieho večera. Môže sa z neho stať dominantný kúsok vášho outfitu, ktorý prežiari všetky vaše letné dni.

Kvety rozprúdia zábavu

Stále silnú pozíciu medzi paternami si razia kvety. Jarno-letná dokonalosť tkvie vo farebnosti a dokonalosti, ktorú ponúkajú práve tieto prírodné vzory. Takéto kimono môžete prehodiť aj na ten najjednoduchejší outfit a priniesť ním so svojho šatníka úplne nový energiu.

Mohlo by vás zaujímať: Biele šaty sú trendom leta: Pomocou týchto doplnkov ich doladíte do množstva štýlov

Zvoľte netradičné doplnky

Tento kúsok dokáže zaujať na prvý pohľad. Nedovoľte mu preto zaniknúť nudou. Vyberte si na jeho kombinovanie netradičné kúsky a pokúste sa spraviť na sebe malý experiment. Extravagantnejší outfit môžete doplniť práve zaujímavým náhredlníkom či taškou s potlačou a využiť tak populárny mix vzorov.