Presunúť na hlavný obsah

Módny trend, po ktorom všetci šalejú: Štýlové ľadvinky pre extravagantné krásky!

Móda

Milujeme módne trendy, ktoré sa odlišujú od bežnej klasiky a zaradzujú sa medzi naozaj jedinečné a unikátne kúsky. Jedným takým módnym trendom sú aj štýlové ľadvinky, ktorý zažívajú svoj veľký návrat v naozaj skvelom prevedení.

Trendom tejto sezóny sú jednoznačne štýlové a moderné ľadvinky a kapsičky, ktoré preslávili najmä svetové modelky. Pouličný štýl známych krások sa nezaobíde bez tohto super doplnku, ktorý sa hodí nielen k elegantnému ale aj športovému štýlu. Stavte na tento nadčasový kúsok a staňte sa trendsetterkou v oblasti módy a trendov.

Prečítajte si aj: Letné doplnky na hlavu, ktoré sa považujú za trend tejto sezóny: Inšpirujte sa týmito modernými kúskami!

Vizitka modeliek

Módny doplnok, ktorý sa stal preslávený najmä vďaka inšpiratívnym modelkám s poriadnou dávkou vkusu. Zmysel pre módu prejavili v tomto jedinečnom módnom doplnku, ktorý sa nosil už v minulosti. Jeho nové prevedenie nás však úprimne dostalo a tomuto nadčasovému kúsku sa veľmi tešíme.

Nájdite svoj vlastný štýl

Moderné ľadvinky sú vyrábané v rôznych štýloch, tvaroch, farbách a prevedeniach, preto sa nemusíte obávať, že si nenájdete tú svoju. Či už obľubujete elegantný alebo športový štýl, tieto kapsičky sa hodia dokonale k obom. Presvedčte sa!

Extravagancia a jedinečnosť

Módny doplnok sa stal aktuálnym trendom číslo jeden a svetové modelky ho nosia jedna radosť. Môžete ho zvoliť na rande s partnerom, divoký žúr, obľúbený koncert či prechádzku mestom. Tento štýlový doplnok vás skrátka môže sprevádzať kamkoľvek sa vyberiete.

Namiesto kabelky

Nielen štýlová a moderná, ale aj nesmierne praktická záležitosť! Ľadvinka alebo kapsička môže nahradiť malú kabelku a vy si túto novinku doslova obľúbite. Noste ju zavesenú cez pás alebo krížom cez trup, pretože tieto miesta sú najviac trendy.

Luxusná a elegantná

Presne taká je nová moderná ľadvinka, ktorá sa dokonale hodí aj k biznis outfitom do práce. Skvelým príkladom je práve modelka Rossie Huntington, ktorá sú tento nový štýl zamilovala všetkými desiatimi. Jej street style outfity sa proste nezaobídu bez tejto kapsičky.

Inšpirujte sa: Jarné farebné outfity, ktoré sme zahliadli na fashion weekoch: Tento street style zaujme na prvý pohľad

Neprehliadnuteľný prvok

Ľadvinka alebo tzv, "fanny pack" je preslávený medzi svetovými celebritami a vy si tento trend obľúbite tiež.