Presunúť na hlavný obsah

Módny chameleón menom Dezire: Môj šatník je rozmanitý, ale džínsy nosím len sporadicky

Móda

Má slabosť pre výrazné outfity, vyzerá ako bábika a nedávno sa jej podarilo rozbehnúť biznis s vlastnou značkou oblečenia. Hovoríme o blogerke Dominikej Makarovej, ktorá môže byť vaším novým zdrojom inšpirácie.

Šatník ako zo Sexu v meste

Ak vás chytajú mdloby pri spomienke na šatník Carrie Bradshaw, pri pohľade na ten Dominikin vám odporúčame držať sa pevne stoličky. Mladá blogerka a nádejná podnikateľka s módou má svoje materiálne poklady uskladnené naozaj luxusne. „Môj šatník je veľmi rozmanitý. Nemôžem povedať, že sa tam dajú nájsť čisto len blogerské kúsky. Mám veľa jednoduchých, pohodlných a aj značkových kúskov, ktoré rada nosím v bežnom živote,“ hovorí Dominika.

V šatníku módnej blogerky hrá teda prvé husle oblečenie, ktoré si môže na seba vziať kedykoľvek a kamkoľvek. „Neorientujem sa vyslovene len na jeden štýl. V tomto som čistý chameleón. Dokázali by ste ma stretnúť nahodenú v opätkoch a saku ako ženu na úrovni, ale aj v roztrhaných džínsoch s voľným tričkom a teniskami. Všetko záleží od toho kam idem, s kým a samozrejme, akú mám v ten deň náladu,“ vysvetľuje Dominika, ktorá pri svojom oblečení rozdiely nerobí a vraj úlovok zo sekáča si vie vážiť rovnako ako značkovú vec.

Zatiaľ im neprišla na chuť

Poviete si – mladá, štíhla a sympatická blondínka musí vyzerať vo všetkom perfektne. No aj Dominika má svoj typ odevu, v ktorom sa až tak necíti. Povedali by ste, že ide o kúsok, ktorý je pre viaceré z nás tým najobľúbenejším?

„Z tých pre mňa menej obľúbených kúskov, ktoré nie až tak rada nosím, sú jednoznačne rifle. Aj keď ich mám doma zopár, nosím ich len sporadicky. Vždy som sa v nich totiž cítila neisto, pretože som mala pocit, že mi rozširujú boky a stehná. Nájsť také, ktoré by naozaj sedeli bol a je pre mňa vždy veľký boj,“ posťažovala sa nám.

Legíny majú zelenú

Ako by blogerka zhodnotila svoju každodennú uniformu? „Keďže pracujem z domu, vyhovuje mi pohodlné oblečenie. Teraz asi neprekvapím, ale boli by to čierne legíny, pohodlné tričko a tenisky. Ak však mám napríklad pracovné stretnutie a dostanem náladu, rada zhreším opätkami či iným výraznejším prvkom,“ hovorí s úsmevom.

Takže duel medzi lodičkami a teniskami by skončil remízou? „Presne tak. Aj keď väčšinu času nosím tenisky, milujem opätky a nedám na ne dopustiť. Ako typická žena mám rada, keď sa môžem vyparádiť a keď už tá príležitosť príde, užívam si ju dvojnásobne,“ vysvetľuje Dominika, ktorá si urobila radosť hneď dvomi kúskami z aktuálnych kolekcií Lasocki a Jenny Fairy od CCC.

Pre okolie chce byť inšpiráciou 

Byť módnou blogerkou znie naozaj ako „dream job“, ale živiť svoj šatník stále novými a novými trendovými kúskami môže byť niekedy vyčerpávajúce. Ako to vidí Dominika?  „Vďaka svojmu povolaniu mám doma veľa pekného oblečenia, ktoré rada kombinujem a obmieňam. Milujem sa obliekať štýlovo a keď tým môžem inšpirovať svoje okolie, dáva mi to maximálny pocit zadosťučinenia. Toto bol aj dôvod, prečo som sa rozhodla založiť si blog,“  uzatvára.

Príďte sa aj Vy inšpirovať do najbližšej predajne CCC, kde na Vás čaká nová kolekcia.

- reklamná správa -