Presunúť na hlavný obsah

Poznáme najnovšie módne trendy v oblasti plaviek a bikín: Toto sa bude nosiť v lete 2018!

Móda

Plážové dni plné slnečných lúčov a nezameniteľnej letnej atmosféry sa už pomaly blížia a s nimi spojená plavková sezóna tiež. Prinášame vám výber aktuálnych módnych trendov z oblasti štýlových plaviek a bikín a veríme, že aj vy si medzi nimi objavíte svoj obľúbený kúsok.

Ani sme sa nestihli nazdať a horúce dni sú doslova predo dvermi, takže buďte pripravené, pretože leto sa môže začať v plnom prúde. „Must have“ výbavou vášho nezabudnuteľného leta by však určite mali byť dokonalé plavky či bikiny, ktoré sú naozaj nevyhnutnosťou pre plážové dni či vysnívané dovolenky. Dnes vás prevedieme rýchlym módnym kurzom a predstavíme vám najnovšie módne trendy v oblasti tejto plážovej výbavy. Toto sa bude nosiť leto 2018!

Prečítajte si aj: Chystáte sa na svadbu a neviete čo na seba? Tieto looky sa na tento typ slávnosti hodia najlepšie

Netradičné strihy

Medzi horúce módne trendy zaručene patria extravagantné a netradičné strihy, ktorými si dokážete opticky zakryť mierne nedostatky postavy a zároveň zvýrazniť svoje prednosti. Svoje o tom vie aj sexi modelka Emily Ratajkowski, ktorá si jeden takýto kúsok vytvorila aj vo svojej vlastnej línii plaviek.

Ohnivá červená

Farbu, ktorú by ste určite mali zvoliť túto sezónu v súvislosti s vašimi bikinami je ohnivá červená. Výrazná a zvodná farba sú našla svoje uplatnenie vo svete módy a neobišla ani plavkové novinky. Nielenže vyzerá skvele v spojitosti s opálenou pokožkou, ale zároveň sa hodí rôznym typom žien. Ideál!

Žiarivá žltá

Ďalším farebným trendom pre plavky na sezónu 2018 je žiarivá žltá, ktorú sme si obľúbili aj my v redakcii Feminity. V kombinácii s celým dielom plaviek vytvára akúsi retro kombináciu, ktorej nejde odolať. Na dovolenke či miestnym kúpaliskách si vás zaručene všimnú na prvý pohľad a vy tak budete patriť k ozdobe letných pláží.

Prekrížené prvky

Moderným prvkom v oblasti plavkových strihov sú aj bikiny s prekríženým strihom. Tie pôsobia veľmi jedinečne a výnimočne a tým sa odlišuj od klasických plaviek bez nápadu. Zaobstarajte si jeden kúsok aj do vašej letnej výbavy a tešte sa z obdivných pohľadov okolia. Tieto plavky sú skrátka sexi a trendy!

Mohlo by vás zaujímať: 7 najväčších módnych trendov tejto sezóny, ktoré neoľutujete, že ich zvolíte vo svojom outfite: Inšpirujte sa!

Inšpirované "Baywatchom"

Pamätéte si na úspešný seriál, v ktorom hlavnú úlohu hrala sexi Pamela Anderson? Dávne časy červených jednodielnych plaviek sa vrátili opäť do módy a vy si tento štýlový kúsok môžete zaobstarať medzi rôznymi módnymi reťazcami. Plavky inšpirované "Baywatchom" sú tou správnou voľbou!