Presunúť na hlavný obsah

Tip na optické zväčšenie pier bez kontúrovacej ceruzky: Tento trik sme sa naučili od svetových vizážistov

Krása

Plné pery sú snom mnohých žien po celom svete a ich zväčšenie je na zozname prianí nejednej z nich. Keďže my v tíme Feminity uprednostňujeme prirodzenosť pred plastickými úpravami, hľadali sme spôsob, ako opticky zväčšiť pery, bez nepríjemných ihiel či zákrokov.

Inšpirovali sme sa svetovými vizážistami a ich jedinečnými schopnosťami, vykúzliť pomocou make- upu pozorovateľné zmeny. Jednoduchý trik, ktorý zvládnete aj v pohodlí domova vám pozdvihne sebavedomie a vy sa budete cítiť krajšie, než kedykoľvek predtým. Vyskúšajte túto jednoduchú pomôcku pri líčení a vykúzlite si plnšie a opticky väčšie pery!

Prečítajte si aj: Make-up vychytávky, po ktorých sa oplatí siahnuť: Vaša pleť bude na leto vyzerať hladko ako vyretušovaná

Trik menom rozjasňovač

Tajným trikom svetových vizážistov je jednoducho rozjasňovač, ktorý dokáže opticky nadvihnúť vašu hornú peru a dodať jej oveľa plnší vzhľad. Naneste malé množstvo svetlého "highlighteru" do malej jamky nad vašimi ústami a uvidíte, aké zázraky sa začnú diať.

Použite štetec

Ďalším tajným krokom je použitie štetca, ktorým dokážete naniesť balzam na pery či váš obľúbený rúž. Touto kozmetickou pomôckou si vykúzlite opticky plnšie pery a vaše sebavedomie porastie do výšin. Inšpirujte sa tajným trikom svetových vizážistov, ktorí to vedia skrátka najlepšie.

Zlaté odlesky

Rozjasňovač nad hornú peru môžete použiť aj v modernej zlatej verzii. Práve tá sa považuje za veľmi nadčasovú a jedinečnú verziu a hodí sa aj k výraznejším farbám rúžu. Zlatistý rozjasňovač jednoducho nanesiete do spomínaného bodu jemnej jamky a dokonalý look je na svete.

Inšpirujte sa: Cara Delevingne odtajnila, ako sa stará o pleť: Kód mladosti podľa nej spočíva do budúcnosti v tomto

Hydratácia

Základom dokonale plných a zdravých pier je bezchybná hydratácia nielen zvonku, ale aj zvnútra. Takže pri najbližšej myšlienke na kozmetickú úpravu a zväčšenie vašich pier, sa najprv zamyslite nad dostatočnou hydratáciou a výživou vašich suchých a popraskaných pier. Aj táto maličkosť dokáže totižto zmeniť vzhľad vašich pier