Presunúť na hlavný obsah

Účinné zázraky proti nečakaným pupienkom: Tieto produkty sú najideálnejšie pre aknóznu pleť

Krása

Hľadanie kozmetických produktov, ktoré dokážu bojovať proti nepríjemnému akné, bolo pre nás veľkou výzvou. Tím Feminity však pre vás zostavil účinné kozmetické zázraky s obsahom najúčinnejších látok, ktoré dokážu zatočiť s neohlásenými pupienkami.

Aknózna pleť čoraz častejšie trápi aj ženy, ktoré už dávno presiahli obdobie puberty. Nesprávny životný štýl, zlá strava a zvýšený stres. To všetko sú príznaky ovplyvňujúce stav vašej pleti. Ak aj však vy bojujete s týmto nepríjemným problémom a neviete si rady, prečítajte si naše tipy na najlepšie kozmetické produkty proti aknóznej pleti. Veríme, že naše tipy vám pomôžu a vy sa budete tešiť z krásnej a čistej pleti.

Prečítajte si aj: Čo sa deje s vašou pleťou, keď sa večer neodlíčite? Poznáme 5 dôvodov, prečo to už nikdy neurobíte

Najlepší krém 

Tento je náš obľúbený! Nielenže okamžite upokojuje vašu pokožku, ale zároveň zjemní príznaky červených škvŕn. Upokojujúci a príjemne voňajúci krém od Clinique nepotrebuje prehnané recenzie, pretože sám o sebe dokáže, že vie zatočiť s nepríjemným akné a pokožku dokonale hydratovať. Vašu pleť dá jednoznačne do poriadku a vy sa budete cítiť sebaistejšie.

Pílingový gél

Ak máte aj vo vyššom veku stále problémy s akné a nečistou pleťou, stavte na kozmetické produkty od značky Neutrogena. Ich línia proti nedokonalostiam pleti je naozaj účinná a my si ju nevieme vynachváliť. Za najlepší produkt jednoznačne považujeme tento pílingový gél, po ktorom bude vaša pleť oveľa hladšia a pupienku začnú miznúť.

Maska pre mastnú pleť

Najlepšia maska pre mastnú pleť je jednoznačne tá od La Roche- Posay. Snažili sme sa nájsť masku, ktorá dokáže odstrániť upchané póry okolo nosa a zmatniť mastnú pleť beztoho, aby našu pleť zbytočne vysušovala. Našli sme ju! Vašu T zónu dokonale odmastí a vy nebudete mať pocit nepríjemne napnutej pleti.

Čistiaca pleťová voda

Táto čistiaca pleťová voda hĺbkovo čistí póry a zmierňuje začervenanie pupienkov. Štruktúra pleti je zjemnená a pleť zmatnená. Príjemná vôňa a produkt, ktorý nedráždi pleť, to sú základné výhody tohto zázraku. Výsledky vidieť už po prvom použití a pleť bude zjednotená a matná. Príjemná gélová konzistencia tohto produktu si vás jednoznačne získa.

Inšpirujte sa: Ako získať perfektný look na letnú oslavu: V kurze je rozjasnená pleť a žiarivé odlesky!

Gél s termálnou vodou

Práve tento produkt inšpiroval mnoho ďalších, ktoré sa objavili na trhu neskôr. Veľmi účinne bojuje s neskorým akné, bez toho aby vysúšal a dráždil. Zelenkavý jemný gél s termálnou vodou z Vichy sa príjemne nanáša a dokáže premeniť pleť do pár týždňoch na nepoznanie. Rozšírené póry a pretrvávajúce zápalová miesta sú preč.