Presunúť na hlavný obsah

Letné doplnky na hlavu, ktoré sa považujú za trend tejto sezóny: Inšpirujte sa týmito modernými kúskami!

Móda

Teplé letné dni sa nezaobídu bez pokrývky na hlavu, ktorá plní nielen praktickú časť ochrany pred slnkom, ale zároveň aj veľmi modernú a šik. Túto sezónu sa doplnky na hlavu budú nosiť oveľa viac, než kedykoľvek predtým a my sa tomuto trendu veľmi tešíme.

Elegantné klobúky na hlavu, plážové „slameňáky“ či baretky sú stále v kurze a túto sezónu majú popredné miesto v rebríčku najštýlovejších módnych doplnkov. Aj známe módne ikony vedia, čo sa bude nosiť aktuálnu sezónu a svoje doplnky na hlavu vytiahli v predstihu. Nechajte sa inšpirovať ich štýlom!

Prečítajte si aj: 7 najväčších módnych trendov tejto sezóny, ktoré neoľutujete, že ich zvolíte vo svojom outfite: Inšpirujte sa!

Čierna klasika

Čierny štýlový klobúk na hlavu je akousi klasikou, ktorú môžete kombinovať k viacerým módnym štýlom a vždy bude vyzerať nesmierne sexi. Či už sa vyberiete na slávnostnú udalosť alebo na kávu s priateľkami, tento doplnok vám vždy vyčarí nezameniteľný look.

Plážový "must have" kúsok

Slamený klobúk si so sebou nezabudnite zobrať na pláž či miestne kúpalisko. Tento doplnok na hlavu je nielenže nesmierne moderný a trendy, ale zároveň plní aj praktickú časť, kedy vás ochráni pred ostrými slnečnými lúčmi. Modelka Emily Ratajkowski v tom má jasno a čo vy?

Sexi baretka

Moderné a sebavedomé ženy môžu siahnuť po nápaditom módnom doplnku v podobe baretky. Práve tá sa stala akýmsi znakom štýlových žien s nezameniteľným vkusom. Podčiarknite svoj osobitý štýl týmto doplnkom na hlavu a zaujmite celkovým lookom. Baretky sú skrátka v kurze!

Dokonalá dáma

Elegantný biely klobúk so širokým strihom dodáva žene sexepíl a záhadnosť. Tento slamený klobúk na hlave noste vždy, ak chcete vzbudiť pozornosť okolia a patriť k výnimočným ženám v spoločnosti. Extravagancia v podaní tohto doplnku podčiarkne vaše vystupovanie a gráciu. Dokonalou dámou, ktorá vie ako nosiť tento detail je jednoznačne Amal Clooney.

Retro vlna

Ak chcete vytŕčať z davu a zaujať niečím odlišným, tento letný klobúčik to zariadi za vás. Netradičné no veľmi pôsobivé, čo poviete?

Inšpirácia: Džínsová bunda nikdy neomrzí: Máme pre vás inšpirácie, ako ju nosiť s trendmi sezóny