Presunúť na hlavný obsah

Svadobné trendy na rok 2018, ktoré nás prekvapili: Boho šaty s rukávmi či netradičné závoje pre nevesty

Móda a krása

Pokiaľ ide o svadobné inšpirácie, fantázii sa medze nekladú. No predsa len tento rok so sebou prináša opäť nejaké trendy, ktoré stoja za zváženie. Nechajte sa preto inšpirovať, aby ste vo svoj veľký deň vryli do pamäti nielen svojmu nastávajúcemu, ale aj ostatným.

Šéfredaktorka magazínu The Knot, Kristen Maxwell Cooper, na tému svadobných trendov pre tento rok prezradila: „Personalizácia sa dostala do každej stránky svadby, pretože páry hrdo ukazujú svoje jedinečné osobnosti a štýly... .“ Na základe tohto sa budú niesť svadobné inšpirácie v uvoľnenejšom duchu, ktorý bude niesť osobitosť páru. 

Mohlo by vás zaujímať: 5 svadobných lookov, ktoré sú hitom sezóny 2018: Čo je momentálne v kurze? 

Svadobné šaty v štýle boho a so širokými rukávmi 

Trendom tohto roka sú boho voľne spustené šaty s kvetmi, volánmi, mašľami, odhaleným chrbtom či ramenami, ale najmä so širokými rukávmi. Inšpirujte sa kolekciou svadobných šiat na tento rok od značky Marchesa, ktorá vie ako zaujať. 

Módny dom Marchesa však očaril aj šatami s polodlhými rukávmi, detailne zdobenými a s mašľou okolo pásu nevesty, aj vďaka ktorej v nej vyzerá žena veľmi nežne a romanticky. 

Trendom roka farebné svadobné šaty, ale aj svadobný kostým 

Hoci ešte stále je najviac neviest, ktoré stavia na klasiku v podobe bielej farby svadobných šiat, stále viac stúpa aj počet tých, ktoré sa rozhodnú prekvapiť a vyberú si farebné svadobné šaty či dokonca síce biely, ale nohavicový kostým. Do svojej tohtoročnej svadobnej kolekcie sa rozhodol takéto prekvapenia zahrnúť aj módny návrhár Naeem Khan. 

Detail k svadobným šatám, ktorý na elegancii nevesty len pridá

Módna kolekcia z dielne módnej návrhárky Monique Lhuillier priniesla ako ďalší svadobný trend tohto roka aj rukavičky. Ako môžete vidieť, na elegancii nevesty tento detail len pridá. 

Svadobné doplnky v podobe čeleniek z kvetov či trblietavých ozdôb do vlasov

Svetoznáma značka Pronovias zase priniesla horúci trend v podobe doplnkov do vlasov neviest. Medzi tie, ktoré budú kraľovať tomuto roku na hlavách neviest sú čelenky z kvetov alebo trblietavé čelenky, sponky, šperky či hrebienky a la elegantné dvadsiate roky. 

Čítajte tiež: Svadobné účesy na rok 2018: Inšpirujte sa štýlovými lookmi a buďte najkrajšou nevestou

Chokre patria aj na krk nevesty 

Kolekcia na tento rok v podaní Lely Rose zase obohatila svadobné trendy o populárny choker. Tento detail tiež stojí za zváženie, keďže môžu príjemne dotvoriť samotné šaty, oživiť ich, či im pridať na atraktívnosti, čo poviete? 

Netradičné závoje z mašle či čelenky 

Z módneho domu Lely Rose tiež vzišli aj zaujímavé krátke závoje vychádzajúce z mašle na hlave nevesty. 

Neprehliadnite: Živé kvety ako súčasť dekorácie: V týchto interiéroch sa budete cítiť veľmi príjemne

Naeem Khan zase predstavil zaujímavý štýl závoja, zdobený, vychádzajúci z kvetovej čelenky na hlave a stelesňujúci skutočnú orientálnu princeznú.