Presunúť na hlavný obsah

Bodkované vzory patria k aktuálnym trendom jarnej sezóny: Naučte sa ich nosiť s gráciou!

Móda

Nakúpte si najnovší jarný trend z oblasti módy s názvom bodky. Rozotmilá potlač na vašej blúzke, šatách či módnych doplnkoch vám vytvorí dokonalý look a vy sa budete cítiť ako Julia Roberts z filmu Pretty Woman.

Dobrými správami na túto jarnú sezónu sú najmä tie, ktoré sa týkajú aktuálnych módnych trendov. Na prehliadkových mólach sme zahliadli horúcu novinku s použitím bodiek, ktorá sa svetelnou rýchlosťou dostala aj medzi známe módne ikony, blogerky a svetoznáme modelky. Práve tie sú skvelou ukážkou toho, ako tento nový trend nosiť s gráciou. Nechajte sa inšpirovať ich instagramovými lookmi.

Prečítajte si aj: Najštýlovejšie looky z festivalu Coachella: Medzi svetovými kráskami zažiarila aj slovenská modelka!

Nežná elegancia

Nežná elegancia v podaní známej módnej ikony je prevedením módnej dokonalosti. Džínsy v spojeí s bodkami vyzerajú skrátka úžasne a tento jednoduchý look pôsobí vo finálnej verzii veľmi pôsobivo a žensky. Stavte na jemne odhalený dekolt a prejavte svoj skrytý sexepíl.

Štýlové a trendy

Aj známa modelka Elsa Hosk nedá dopustiť na najnovší trend s názvom bodky. Bodkované šaty zladila k športovým teniskám a vytvorila tak look s nádychom rebélie a extravagancie. Spojenie elegantného a športového štýlu sa nám nesmierne zapáčilo.

Bodkovaná mánia

Bodky môžete využiť nielen na svojej elegantnej blúzke či šatách, ale aj v doplnkoch. Bodkované detaily sú taktiež veľmi in a my im dávame jednoznačnú zelenú. Poobzerajte sa po rozkošných sandáloch s touto potlačou a prežite jarné obdobie s nezameniteľným štýlom.

Farebné kombinácie

Bodkovaný top na ramienka môžete zladiť s výraznejšími farebnými odtieňmi a vytvoriť si tak naozaj moderný a nadčasový look. Aj modelka Romme Strijd vie ako zaujať a bodkované tielko skombinovala s červenou bundou. Výsledok stojí naozaj zato!

Inšpirujte sa: Ako nosiť farbu roka 2018? Inšpirujte sa týmito svetovými lookmi a zažiarte

Povedzte to svojím štýlom

Prejavte svoju roztomilú osobnosť a noste bodky všade, kde sa len dá. Nielenže sú skvelou štýlovou záležitosťou, ale zároveň pôsobia veľmi priateľsky a pozitívne. Teto módny trend sme si zamilovali okamžite a veríme, že niečo podobné čaká aj vás.