Presunúť na hlavný obsah

Jarné typy účesov, v ktorých budete vyzerať okúzľujúco: Zmeňte svoj stereotyp a nechajte sa inšpirovať

Krása

Patríte k typom žien, ktoré neustále nosia ten istý účes dookola a nenapadá im žiaden nový a osviežujúci, ktorý by ich dostal z každodenného stereotypu? Prinášame vám zopár možností, ktorými sa môžete inšpirovať a na svojej hlave vykúzliť štýlový jarný účes len za pár minút.

Nepotrebujete profesionálneho hairstylitu či praktizovať náročnú prípravu, aby ste vyzerali jedinečne a očarujúco. Vybrali sme pre vás veľmi jednoduché, no zato efektívne účesy vhodné na bežné nosenie aj večerné udalosti. Zabudnite na nudné účesy a vneste do svojich dní troška fantázie pomocou týchto vlasových lookov.

Prečítajte si aj: Svadobné účesy na rok 2018: Inšpirujte sa týmito štýlovými lookmi a buďte najkrajšou nevestou

Do práce

Nenáročný účes do práce tvorený z ležérneho drdola a jemne spustených pramienkov si vás získa na prvý pohľad. Ocenia ho aj všetky pracujúce ženy, ktoré ráno nemajú veľa času na úpravu svojich vlasov. V tomto prípade vám pomôže aj suchý šampón, ktorý dodá vašim vlasom matný efekt a potrebný objem.

Na rande

Chystáte sa na rande a chcete zapôsobiť? Stavte na okázalé strapaté vlny, ktoré pripomínajú letné a teplé dni. Váš dievčenský look vytvoríte pomocou spreja na vlasy, ktorý im dodá požadovanú štruktúru a vy budete pôsobiť, akoby ste práve vyšli z mora. Tento dievčenský look sa nám veľmi páči.

Do divadla

Vybrali ste sa do divadla a neviete, čo so svojimi vlasmi? Načo to komplikovať zložitými účesmi, keď môžete staviť na sofistikovanú eleganciu a pôsobiť naozaj neodolateľne. Vysoko vyčesaný drdol s uhladenými vlasmi je presne tým, čo sa momentálne nosí. K dokonalému efektu vám pomôže tento sprej s krémovou textúrou.

Na stretnutie s priateľmi

Obed či káva s priateľmi patrí k obľúbeným stretnutiam a vy chcete vyzerať sexi a upravene? V móde sú vysoké vrkoče v spojení so spustenými pramienkami, ktoré vytvárajú efekt jemne strapatých vlasov. Ak patríte k blondínkam, tak svoj dokonalý look podčiarknete týmto stylingovým sprejom.

Mohlo by vás zaujímať: Vlasové detaily, ktoré sa budú nosiť v roku 2018: Jarné trendy priamo z prehliadkových mól!

Na večierok

Spoločenská udalosť či významný večierok je vždy sprevádzaný honosnými outfitmi či bezchybnými vizážami. Medzi jarné inšpirácie z oblasti účesov k nám zavítal aj tento look inšpirovaný temperamentom Talianska. Vlasový doplnok v podobe čelenky a jemne uviazaný drdol sú správnou voľbou na večerný event.