Presunúť na hlavný obsah

Nebavia vás otrepané valentínske darčeky? Máme pre vás jedinečný tip

Krása

Bomboniéra, ruže, plyšový macko, vankúš v tvare srdiečka alebo parfum. Tieto darčeky sa zaručene objavia takmer pri každej romantickej valentínskej večeri. Ale čo keby sme vám prezradili, že existuje darček, ktorý poteší každú ženu, pretože jeho účinky bude môcť sledovať priamo na sebe v zrkadle? Ide o unikátny bio-aktívny kolagén, právom prezývaný aj zázračná bielkovina. Mnoho žien by potvrdilo, že si toto označenie naozaj zaslúži.

Po čom ženy túžia

Otázka, ktorú siurčite položil nejeden muž. Čím potešiť svoju milovanú? A pritom to vôbec nemusí byť také ťažké, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Vieme garantovať, že každá žena túži mať silné a zdravé vlasy, čistú hladkú pleť a pevné nechty, ktoré sa nelámu.

Kolagéns vekom prirodzene ubúda, a to sa, bohužiaľ, priamo podpisuje na tom, ako žena vyzerá a ako sa cíti. Jeho nedostatok má za následok zhoršenie stavu pleti a pribúdanie vrások. Tiež sa môže objaviť nadmerné vypadávanie vlasov, ich oslabenie, rozštiepené končeky a strata objemu. Aby toho nebolo málo, znížené množstvo kolagénu v tele sa prejavuje aj na lámajúcich sa nechtoch a celulitíde.

Našťastie, nič nie je stratené a kolagén môžeme telu jednoducho doplniť. Ako vyzerajú jeho účinky po pravidelnom užívaní? Neuveriteľne! Kolagén pomáha vyhladiť vrásky, je zodpovedný za hydratáciu a pružnosť pleti. Vlasy plné kolagénu menej vypadávajú a rýchlejšie rastú, nechty sú viditeľne pevnejšie. Navyše pomáha v boji proti celulitíde a zosvetluje pigmentové škvrny. To ocení naozaj každá žena. A ešte jedna úžasná vlastnosť - kolagén putuje presne tam, kde ho telo potrebuje najviac.

Vyberte ten správny

Ideálny valentínsky darček prekvapí,poteší a plní túžby. A kolagén dokáže plniť túžby doslova viditeľne. Aby aleboli jeho účinky čo najlepšie, mal by mať niektoré výnimočné vlastnosti. Dôležitý je jeho pôvod, zloženie a spôsob užívania. Ak chcete mať istotu, siahnite po IncaCollagene. 30 zlatých vrecúšok čistého bio-aktívneho kolagénu je zabalených v krásnej modro-zlatej krabičke, ktorá bude ku kytici kvetov zaručene ladiť.

Vďaka bio-aktivite s ním dokáže telo pracovať presne tak, akoby si ho vyrobilo samo. Vo vrecúškach sa nachádza hydrolyzovaný kolagén vo forme prášku, ktorý sa jednoducho rozpustí vo vode alebo inom nápoji a vypije. V jednej dávke až 3 000mg! Okrem toho je Inca Collagen 100% morský kolagén bez prísad. A čo ďalej? Už len pozorovať stále širší úsmev na tvári nežnej polovičky, keď sa jeho účinky začnú naplno prejavovať. Perfektne sa hodí aj ako darček pre čerstvé mamičky, keďže pomáha zregenerovať po ťažkom období tehotenstva a počas dojčenia.

Takže páni, nekupujte zbytočnosti, darujte svojej drahej to, čo ju naozaj poteší. A dámy, nehanbite sa poradiť svojmu partnerovi, aký darček je pre vás ten pravý. A kde Inca Collagen kúpiť? V každej dobrej lekárni alebo v e-shope www.incacollagen.sk. Teraz ku každej objednávke cez web dostanete VALENTÍNSKY DARČEK.

NÁŠ TIP: Ušetrite pri nákupe IncaCollagen až 8,30 €! Použite teraz zľavový kupón v hodnote 5€ a dopravu zadarmo.  Kliknite na www.incacollagen.sk a zadajte zľavový kód: S22000001 ​

- reklamný článok -