Presunúť na hlavný obsah

Veľa maku-upu na nich neuvidíte, no na obočie si Francúzky naozaj potrpia: No nielen na ňom... Inšpirujte sa!

Móda a krása

Francúzkam je veru čo závidieť, keď dôjde reč na ich vzhľad. Elegancia srší nielen z ich módneho vkusu, ale je silne badateľná aj v ich pohľade, úsmeve a ďalších častiach tváre. Je to aj vďaka týmto 5 beauty trikom a tipov, na ktoré nedajú dopustiť.

Základom pleti Francúzok je dokonale čistá pleť, husté obočie, a ak nejaký make-up, potom len nejaká jeho ľahká štruktúra, aby pleť vyzerala ako bez neho. Aké sú však ich ďalšie tipy na prirodzenú krásu? 
 

1. Plné obočie 

Francúzky si potrpia na huňaté, plné, až miestami mužsky zarastené obočie. Tie, ktoré nim neboli obdarené, si dopomáhajú aj tým, že používajú rôzne triky ako napríklad ten, že chĺpky si dokreslia, aby pôsobilo obočie transparentne, plnšie. Napokon zafixujú tónovacím gélom a trocha rozstrapkajú a vyčešú, aby pôsobilo prirodzeným dojmom. 

2. Žiadny púder, len dobrý korektor 

Oveľa radšej siahnu tieto dámy v pravom slova zmysle po dobrom korektore pod oči a na lícne kosti, alebo použijú len ľahký make-up, ktorý zanechá ich pleť sviežu, ale najmä prirodzenú bez zaťaženia vrstvou ťažkých make-upov či sypkých púdrov, ktoré len rozšíria póry. 
 
 

3. Zvýraznené očné viečka

Francúzky možno viac než iné ženy myslia na to, že pohľad do očí je pohľadom do duše človeka. Možno práve preto si potrpia práve na túto časť tváre, konkrétne na očné viečka, ktoré zľahka zvýraznia svetlým metalickým očným tieňom, ktorý ich pohľad ešte viac rozjasní. Vďaka nemu vytvoria na očných viečkach jemný lesklý povrch a budú tak neodolateľné ešte viac. 
 

4. Na oči čajové vrecúško

Aj Francúzky trápia občas alebo aj stále výrazné kruhy pod očami alebo opuchnuté oči. Na jeden ako aj druhý problém majú však ten istý trik. Použijú teplé, nie horúce čajové vrecúško, ktoré by mali tento problém za pár minút pôsobenia odstrániť, či prinajmenšom zmierniť. 
 

5. Vlasy, koruna krásy

K celkovému dokonalému a pritom prirodzenému vzhľadu Francúzok patrí rozhodne aj prirodzene vyzerajúci účes v podobe jemných plážových vĺn. Aby však Francúzky vyzerali ešte šmrncovnejšie, použijú dve rôzne žehličky na vlasy a tak vytvoria rôzne typy vĺn, čím sa odlíšia.