Presunúť na hlavný obsah

Reč tela nikdy neklame: Na základe týchto signálov zistíte, či po vás túži

Feminity

Nie ste si úplne istá, či sa svojmu vyvolenému naozaj páčite a či sa len nevie odhodlať urobiť prvý krok? Máme pre vás niekoľko užitočných rád, podľa ktorých zistíte, ako na tom ste.

Z neverbálnej komunikácie dokážete vyčítať naozaj veľmi veľa. To či má váš pán ”Božský” o vás skutočne záujem, zistíme najmä z jeho pohybov. 

Prečítajte si aj: Sexi herečka Angelina Jolie je supermama: Výchovu šiestich detí zvláda s nadhľadom aj sama len vďaka tomuto

1. Uhne pohľadom, akonáhle sa na neho zahľadíte

Tak toto je znak toho, že tento muž nechce zostať s vami len pri jednej káve. Hoci sa mu veľmi páčite, nevie, či je náklonnosť obojstranná, preto veľmi často radšej pozrie inam ako na vás. Jednoducho ste ho očarili. 

2. Pri rozhovore s vami si často prejde rukou po vlasoch

Z daného gesta môžete usúdiť, že ho skutočne priťahujete. A chce byť pre vás atraktívny. Jednoducho mu záleží na tom, aby sa páčil aj on vám. V tomto momente si môžete byť istá, že chce byť s vami viac ako len kamarát. 

3. Všímajte si aj jeho obočie

Ak muž uvidí ženu, ktorá mu imponuje, automaticky na sekundu zdvihne obočie. Navyše v tej chvíli sa mu aj rozšíria zreničky a vy si môžete byť 100% istá, že to znak toho, že u neho máte veľké šance. 

4. Osobný priestor

Pri zoznamovaní sa je alfou a omegou aj to, ako ďaleko vás do svojho osobného priestoru váš pán vyvolený pustí. Odhaliť jeho záujem vám pomôže aj obyčajný drink. Skúste svoj pohár, posunúť bližšie k tomu jeho. Zasiahnete tak do jeho osobného priestoru. Ak svoj pohár neodtiahne, dáva vám jasne najavo, že sa pokojne môžete k nemu priblížiť. 

5. Hryzie si do pery

Áno, tušíte správne, je z vás nervózny. Jeho náklonnosť voči vám je až taká silná, že pri rozhovore s vami sa ho zmocňuje istá forma úzkosti a paniky. Žiaden strach, v tejto chvíli je to len na vás aby ste sa pokúsili práve vy prelomiť ľady, milé dámy!

Neprehliadnite: VIDEO: Slovenská topmodelka Michaela Kocianová: Poznáme tajomstvo jej rozžiareného vzhľadu!