Presunúť na hlavný obsah

Ofina vládne vlasovým trendom: Módna elita udala jasné pravidlá v oblasti krásy!

Krása

Ak ste milovníkmi módnych a beauty trendov, zaručene ste zahliadli novinku v oblasti vlasového stylingu s názvom ofina. Retro účes, ktorý sa vrátil na scénu v sexi a nadčasovom prevedení preslávili známe modelky a teraz po ňom šalie celý svet.

Známe modelky Victoria´s Secret spustili novodobú revolúciu v oblasti vlasových trendov a ženy po celom svete sa snažia napodobniť ich štýlové looky. Nejde o žiadnu novinku, len štýl, ktorý sa k nám vrátil z minulého storočia, aby opäť zažil svoj veľký návrat. Ofiny sú skrátka horúcou novinkou a ak túžite po zmene účesu, toto je tou správnou voľbou. Viete, ktoré známe krásky rozpútali nový vlasový ošiaľ?

Prečítajte si aj: Tipy pre dokonalé telo bez celulitídy od krásnej Doutzen Kroes: Pozrite sa, na čo táto hriešne sexi žena nedá dopustiť

Romee Strijd

Krásna blondínka s nezameniteľným štýlom patrí k naším obľúbeným inšpiráciám v oblasti módy a krásy. Svojím novým účesom nás opäť milo prekvapila a vniesla nám obrovskú dávku inšpirácie. Dlhovlasá modelka s blond hrivou nechala podstrihnúť svoje pramienky do nedbalej ofiny a vytvorila si tak poriadne horúci vzhľad.

Taylor Hill

Modrooká kráska s detskou tváričkou patrí k stáliciam známej značky spodnej bielizne. Aj pôvabná brunetka sa rozhodla radikálne zmeniť strih svojho účesu a za vlasový štýl si zvolila práve ofinu. Práve podľa Taylor si mnohé ženy nechávajú ostrihať svoje vlasy. 

Elsa Hosk

Ďalšia z krások Victoria´s Secret, ktorá podľahla novému vlasovému trendu a odštartovala tak novú vlnu v oblasti krásy. Páči sa nám strih, ktorý zvolila práve Elsa, pretože sa vymyká akýmsi prvoplánovým pravidlám. Riedka ofina s nepravidelnými pramienkami je presne tým, čo je momentálne in.

Georgia Fowler

Pôvabná modelka Georgia Fowler je azda prvou modelkou, ktorá odštartovala tento nadčasový a trendy strih. Už pri začiatkoch jej modelingovej kariéry vynikala svojím účesom a odlišovala sa od ostatných modeliek. Môžeme ju preto považovať za priekopníčku v tomto trende.

Inšpirujte sa: Modelka Emily Ratajkowski má božské telo, z ktorého sú muži bez seba: Takto sa k nemu môžete dopracovať aj vy

Emily Ratajkowski

Sexi ofinu si odskúšala na vlastnej koži aj Príťažlivá modelka Emily Ratajkowski, ktorá je známa svojím nezameniteľným sexepílom, Musíme uznať, že ja tento netradičný strih jej veľmi pristane a Emily sa zaradila medzi modelky s originálnym lookom.