Presunúť na hlavný obsah

Jedinečné tipy na darčeky pre pánov: Potešte svoju polovičku na Vianoce originalitou!

Móda

Neviete si rady, aký darček pod stromček kúpiť vašej polovičke? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na originálne vianočné darčeky a potešte ho vecami, ktoré úprimne ocení.

Vianočné nakupovanie sa už začalo vo veľkom prúde a vás opustila kreatívna nálada? Ak neviete, aký darček zvoliť vášmu partnerovi, máme pre vás skvelé inšpirácie. Týmito darčekmi potešíte aj náročných mužov a zaručene ich prekvapíte. Tak čo, ktorý z týchto darčekov je vašim favoritom?

Mohlo by vás zaujímať: Luxusné sviečky založené na prírodnej báze: Slovenka Natália vytvára skvosty, ktorými potešíte každého

Pre biznismenov

Pre všetkých biznismenov, ktorí uprednostňujú luxus a kvalitu máme tip na jedinečný darček, ktorý ich poteší a zároveň splní praktickú stránku. Nie, nemusíte im kupovať drahé luxusné hodinky, úplne postačí ak im na ne zakúpite šikovný držiak z opracovaného dreva, ktorý je okrem iného aj ručne vyrábaný. 

Pre športovcov

Pre aktívnych mužov, ktorí milujú cestovanie a šport tu máme ďalší praktický tip na darček. Stavte na koženú cestovnú tašku vhodnú na pracovné cesty či do fitnescentra. Zabudnite na nemoderné látkové ruksaky so značkovými nápismi a zvoľte tento nadčasový a štýlový kúsok.

Pre kreatívcov

Máte doma muža, ktorý sa vyznačuje svojou kreatívnou povahou a kupovať mu vianočné darčeky je pre vás ozajstnou pohromou? Inšpirujte sa touto originálnou fľašou, ktorá ho poteší svojím prepracovaným dizajnom a minimalistickým vnímaním. Týmto zaujímavým darčekom ho zaručene milo prekvapíte.

Pre milovníkov kávy 

Limitovaná edícia cestovateľského hrnčeka na kávu, ktorý je výnimočný svojím dizajnérskym prevedením a praktickým využitím. Touch Travel Mug reaguje na neustále rastúce potreby na cestách a fanúšikom Nespresso umožňuje vychutnať si svoju obľúbenú kávu kedykoľvek a kdekoľvek chcú. Ideálny darček pre mužov, ktorí nedajú dopustiť na svoju rannú šálku kávy. 

Pre štýlových mužov

Oslávte špeciálne chvíle s personalizovanými ručne vyrytými šperkmi. Doba, kedy muži nenosili náramky či iné ozdoby sa diametrálne zmenila a dnes je takýto šperk pre muža ozajstným potešením a hodnotným darom. Stavte na jednoduché prevedenie a kvalitu!

Pre milovníkov luxusu

Milovníci luxusu sú síce náročnými adeptmi na obdarovanie, no s našou pomocou si aj s nimi budete vedieť poradiť hravo. Investujte do kvalitného obalu na karty, ktorý bude mať stále pri sebe. Poobzerajte sa po luxusnejších značkách, akými je napríklad aj nenahraditeľný Tom Ford.

Inšpirujte sa: Jedinečné vianočné kazety, ktorými potešíte zmyselné ženy: Ideálny tip na beauty darček!

Pre romantikov

Je váš muž skrytý romantik a prejavovanie lásky mu nerobí problém ani na verejnosti? Potešte ho gravírovanými manžetovými gombíkmi s osobným detailom v podobe tajného odkazu. Či už budú tieto honosné ozdoby niesť dátum vašej svadby alebo vaše mená je len na vás.