Presunúť na hlavný obsah

Módny doplnok, ktorý bol kedysi OUT, je dnes na výslní: Ako sa ho zmocniť?

Móda

Ľadvinky. Milované a nenávidené, absolútne neestetické. V novom modernom šate sa však z tohto, kedysi vtipného, doplnku zrodil trend. A ako ho nosiť?

Miestom, odkiaľ načerpáte tie najoriginálnejšie inšpirácie, je jednoznačne ulica. Street style hviezdy prichádzajú každú sezónu s niečím novým, pričom móda je známa tým, že sa jej história neustále opakuje. Málokto by si možno preto pomyslel, že práve ľadvinky sa dostanú medzi horúce trendy tohtoročnej sezóny.

Inšpirujte sa: Obľúbený doplnok do vlasov z 90. rokov je späť: Známe celebrity vrátili tento trend opäť do módy!

V elegantnom duchu zaujmete

Efekt, kedy rozbijete elegantný alebo formálny outfit niečím športovejším vždy pripúta pozornosť. Na prvý pohľad nespojiteľná kombinácia kostýmu, ešte k tomu vo výraznej červenej, dokáže vyzerať takto hravo a chic. Kabelku cez pás môžete nosiť aj v kombinácii s chladnými jesennými kvetovanými vzormi a voľnou teplákovou mikinou. Práve mikiny a pulóvre sú centrom pozornosti pri kombinovaní s elegantnými sukňami. Veľmi pekne ukáže tento doplnok na pletených šatách v midi dĺžke. 

Nosí sa koža, koženka, ale aj semiš či iné typicky jesenno-zimné materiály. Kabelka cez pás je praktická a vojdú sa do nej všetky nevyhnutnosti, ktoré žena musí mať po ruke. Nový trend, ktorého je na čase sa ujať. Nebojte sa vyčnievať z davu, s týmto máte eso v rukáve!

Kabelky cez pás alebo ľadvinky sa stali horúcim hitom tohtoročnej sezóny, inšpirujte sa