Presunúť na hlavný obsah

Ozdobte sa prekrásnymi šperkmi a zažiarte! V týchto z nich budete doslova okúzľujúce

Krása

Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a zaobstarajte si pod stromček dar, ktorý vám ostane už naveky. Honosné šperky sú totiž nielen vzácnym darčekom, ale zároveň vás budú skrášľovať navždy, čo zvyšuje ich cennosť ešte viac.

Rozmýšľate nad špeciálnym darčekom, ktorý môžete darovať blízkej osobe alebo sama túžite po ozajstnom poklade? Rozhodnite sa pre elegantné a jedinečné šperky, ktorými zaručene vyčarujete úsmev na tvári každej žene a potešíte jej srdce.

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Jeden z najkrajších darčekov, ktorý nikdy nevyjde z módy: Šperk, ktorý si môžete dovoliť aj vy

Jedinečná ozdoba

Medzi okázalé a jedinečné šperky považujeme aj tie od ANTIPEARLE, ktoré vynikajú svojou originalitou. Konkrétne táto ozdobná náušnica, ktorá je dostupná v striebre aj zlate, nás ohúrila najviac. Jej hrdou nositeľkou je aj modelka Linda Nývltová s nezameniteľným šmrncom.

Láska na prvý pohľad

Krásna, originálna a prírodná. Presne taká je nová kolekcia šperkov slovenskej značky Monde D´Alexandra, ktorá sa nesie v jemných, pastelových farbách v odtieni krémovej, champagne a vanilky. Šperky sú doplnené o krásne, ručne robené časti z dreva, zdobené kryštálmi vo farbách nočnej oblohy a perlami.

Večné potešenie

Diamanty sú skrátka láska na celý život. Svoje o tom vie aj značka ALOve, ktorá ponúka moderný a nadčasový dizajn, ktorý vás nikdy neomrzí. Minimalistický náramok z ich kolekcie môžete dotvoriť aj unikátnym setom s náhrdelníkom a pôsobiť ako ozajstná hviezda. V týchto šperkoch jednoznačne zažiarite!

Inovatívne šperky

Značka, ktorá sa zamerala na koncepciu inovatívnych šperkov a odlíšila sa od tradičného trhu so šperkami. TOUS je rodinný podnik, ktorý neustále prekvapuje svojich klientov originálnymi kúskami, spracovanými z najlepších materiálov. V ponuke nájdete jemné náhrdelníky, ale aj vlastnú kolekciu kožených výrobkov, parfumov, hodiniek, okuliarov a doplnkov.

Nenapodobiteľný dizajn

Aj šperky z novej kolekcie Massimo Dutti dýchajú večnou krásou a nenapodobiteľným dizajnom. My sme si zamilovali tieto výnimočné náušnice, ktoré nás očarili výrazným prevedením v jednoduchej verzii a tým sa odlišujú od ostatných. Potešte sa týmito dokonalými skvostami a zaujmite svoje okolie.

Inšpirujte sa: Najkrajšie šperky od slovenských dizajnérok: Tieto ozdoby si skrátka zamilujete!

Výnimočný skvost

Ozdobné náušnice značky Uterqüe si vás získajú originalitou a precíznou prácou, ktorá je jednoznačná už na prvý pohľad. Ak túžite po šperkoch, ktoré upútajú a okúzlia vaše okolie, tak tieto náušnice sú pre vás ako stvorené. Nechajte sa inšpirovať týmto výberom a zaobstarajte si ich pod vianočný stromček.