Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Jakub Polanka predstavil kolekciu SS18 a zahájil tak unikátny projekt Fashion LIVE! 2017

Móda

Maratón módnych prehliadok v rámci unikátneho projektu Fashion LIVE! 2017 odštartoval už včera večer a to exkluzívnou prehliadkou českého dizajnéra Jakuba Polanku. Bola to jednoducho nádhera!

Piaty ročník módneho podujatia Fashion LIVE! 2017 odštartoval vo veľkom. Počas utorkového večera sa v priestoroch Starej tržnice konala prehliadka jedného z najlepších českých dizajnérov Jakuba Polanku. Ten predstavil svoju najnovšiu kolekciu na nadchádzajúcu sezónu jar/leto 2018.

Prečítajte si: Najočakávanejšie módne podujatie Fashion LIVE! prinesie svetovú módu i netradičné novinky

FEMINITY TV: Nahliadnite do atmosféry módnej prehliadky SS 18 z dielne českého návrhára Jakuba Polanku


Najväčšie módne podujatie Fashion LIVE! hneď v úvode vyrazilo dych nielen výberom návrhára, ale aj scénou, ktorá bola na úrovni a zanechávala v divákoch pôsobivý dojem. Málokto vie, že Jakub Polanka sa pritom už raz ocitol na Fashion LIVE! a to v nultom ročníku. Po rokoch tak opäť priniesol obrovskú dávku kvalitnej módy, luxusných materiálov a precíznej práce.

Čítajte viac: VIDEO: Módna návrhárka Petra Kubíková o novej kolekcii: Prípravy na Fashion LIVE 2017! v plnom prúde!

Kolekcia je predovšetkým o kontrastoch a o tom, ako prispôsobiť odev vlastným túžbam bez obmedzení a hraníc. Je o tom, ako lepšie vyjadriť seba cez použitie stereotypov a ako ich zmeniť. Je to skica a štúdia na témy, ktoré sa mi zdajú aktuálne,“ povedal o svojej kolekcii Jakub Polanka. 

Nadšenie z veľkolepého večera neskrývala ani kreatívna riaditeľka podujatia Fashion LIVE! Olo Křížová: „Dnes sme symbolicky odštartovali tohtoročný Fashion LIVE! exkluzívnou prehliadkou Jakuba Polanku. Pre mňa to bolo kozmické, čistá vznešenosť ženskej krásy, presne ako to dokáže len on. Som veľmi rada, že som mala tú česť opäť sa s Jakubom pracovne stretnúť.“

Pozrite si program na ďalšie dni v rámci unikátneho projektu Fashion LIVE! 2017 a návrhárov, ktorí sa počas týchto dní odprezentujú

Medzi prehliadkami je možné nazrieť aj do showroomov na poschodí v Starej tržnici, ktoré ponúkajú kvalitný dizajn nielen na obdiv, ale aj zakúpenie. Nenechajte si tieto tri prehliadkové dni Fashion LIVE! ujsť,  program bude naozaj zaujímavý.