Presunúť na hlavný obsah

Gigi Hadid a jej prvá kozmetická línia: Vytvorila paletku, ktorá sa vypredala za 90 minút!

Krása

Topmodelka Gigi Hadid sa okrem modelingu venuje viacerým činnostiam v oblasti módy a krásy. Po úspešnej spolupráci s módnym návrhárom Tommym Hilfigerom a jej módnej kolekcii sa rozhodla spolupracovať s kozmetickou značkou, kde uviedla na trh vlastnú líniu.

Len pár týždňov dozadu zverejnila známa topmodelka informáciu, že v spolupráci so značkou Maybeline sa chystá niečo naozaj veľké. Všetci fanúšikovia krásnej Gigi a kozmetických trendov úpenlivo čakali, o akú spoluprácu pôjde a nakoniec sa dočkali naozaj veľkej novinky. Úspešná topmodelka sa rozhodla vytvoriť paletu, ktorá v sebe zahŕňa všetky potreby mladej ženy. 

Mohlo by vás zaujímať: Modelka Gigi Hadid nie je žiadna sivá myška: Tieto jej instagramové „beauty experimenty“ nás inšpirovali

Pre ženy na cestách

Paleta s názvom Gigi X Maybelline je vyrobená tak, aby spĺňala všetky požiadavky make-upu, ktoré sú zahrnuté v jednom kompaktnom puzdre. Je určená pre mladé dievčatá na cestách, ktoré preferujú rýchly a efektný vzhľad inšpirovaný typickým lookom známej topmodelky.

„Vždy som chcela paletu, ktorú môžem hodiť do mojej tašky s vedomím, že mám všetko, čo potrebujem. Ľahký každodenný look, rýchlo a jednoducho,“ povedala známa topmodelka.

Všetko čo potrebujete

Vnútri pekného svetloružového balenia je ukryté všetko čo potrebujete na vytvorenie dokonalého vzhľadu efektívne a rýchlo. Nová paleta Gigi X Maybelline obsahuje dva korektory na zakrytie akýchkoľvek škvŕn, matný bronzer, žiarivú korálovú farbu na líčka, krémový rozjasňovač a jemný štetec na tvár. 

Prirodzený vzhľad

V zameraní na oči sa Gigi rozhodla pre štyri univerzálne očné tiene. Žiarivú perlovú, pastelovú fialovú, čokoládovo hnedú a klasickú čiernu, ktoré sú ideálne na vytvorenie akéhokoľvek prirodzeného alebo dramatického vzhľadu. Je skvelé, že nepotrebujete veľa odtieňov na dosiahnutie požadovaného a bezchybného vzhľadu a čo je dôležité spomenúť, Gigi nezabudla ani na maskaru na riasy. 

Prečítajte si aj: VIDEO: Speváčka Rihanna s vlastnou kozmetickou líniou: Vytvorila make-up pre všetky typy pleti!

V neposlednom rade táto zázračná paleta zahŕňa dva balzamy na pery, z ktorého jeden je v ružovom odtieni. Za najväčšiu výhodu však budete považovať veľké zrkadlo, ktoré patrí k neodmysliteľnej súčasti tejto „must have“ kozmetickej vychytávky. Aj keď po uvedení na trhu sa táto paleta vypredala za necelých 90 minút, veríme, že ďalšia séria paliet Gigi X Maybelline je už na ceste a vám sa takisto jedna ujde. Držíme palce!