Presunúť na hlavný obsah

Kárované sako ako základ ženského šatníka: Tento módny kúsok je hitom jesennej sezóny!

Móda

Prinášame vám módnu inšpiráciu v podobe károvaných kabátov, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku túto sezónu. K jesenným trendom teda neodlučiteľne patrí aj károvaná potlač, ktorá na sakách či kabátikoch pôsobí naozaj šik.

Nechajte sa unášať novým jesenným trendom a zaobstarajte si kockované sako, ktoré sa vám bude hodiť naozaj ku všetkému! Nahliadnite do nášho výberu a inšpirujte sa týmito trendovými kúskami.

Mohlo by vás zaujímať: Tipy na štýlové členkové čižmy: S týmito modelmi budete na ulici neprehliadnuteľné

S nádychom parížskej elegancie

Aj svetová topmodelka Bella Hadid vie, čo sa momentálne nosí. Svoj štýlový outfit predviedla na fashion weeku v Paríži a nám sa veľmi páči, akou témou sa nechala uberať. Jej francúzsku eleganciu dotvárali módne vychytávky ako baretka či kárované sako v netradičnom strihu. Tento look je dôkazom toho, ako skvele sa dá využiť sila károvaných kúskov. Skrátka dokonalé!

Nadčasové a elegantné

Jesenná kolekcia značky Raplh Lauren priniesla množstvo nadčasových kúskov, medzi ktorými nechýbal ani károvaný kabát. 

Oversized strihy

Či už ide o štýlové saká alebo jesenné kabáty, táto potlač je skrátka nenahraditeľná. Zaobstarajte si aspoň jeden károvaný kúsok do vášho šatníka, pretože táto sezóna patrí práve tomuto vzoru. Spojenie tejto modernej potlače s oversized strihom považujeme za veľmi štýlové.

Inšpirujte sa: Nadčasové inšpirácie na jesenné outfity: Tieto vás naladia na blížiacu sa jeseň!

Minimalistické kombinácie

Minimalizmus a jednoduchosť je v tomto prípade alfou a omegou a vy sa môžete inšpirovať aj týmito lookmi.