Presunúť na hlavný obsah

Modelky z agentúry Elite a ich denim štýl, ktorý sme si zamilovali: Tieto outfity nás zaujali najviac!

Móda

Úspešné a krásne modelky z agentúry Elite Bratislava sú známe nielen vďaka modelingovým úspechom, ale aj jedinečnému štýlu, ktorý prezentujú v súkromí. Nahliadnite na ich „street style“ outfity, v ktorých tentokrát dominoval denim.

Zaujímavé krásky, ktoré patria k elite slovenského modelingu sa v súkromí prezentujú štýlom, ktorý nám je veľmi blízky. Jednoduchý štýl, rebelské prvky a obľúbený denim! To všetko nájdete aj v šatníku úspešných Sloveniek, ktoré prerazili s modelingom najmä v zahraničí. Zoznámte sa s týmito štýlovými modelkami a inšpirujte sa ich nezameniteľným štýlom.

Mohlo by vás zaujímať: Modelka Erika Palkovičová, model Dominik Oravec a ďalší v sebe skrývajú talent! Okrem modelingu sa venujú týmto záľubám

Michaela Kocianová

Jedna z najúspešnejších slovenských modeliek je známa svojím pohodlným a ležérnym štýlom, do ktorého vždy zakomponuje zaujímavý detail či kvalitný materiál. V tomto prípade stavila na džínsový kombináciu a urobila dobre! Michaela patrí k módnym ikonám, ktoré sa určite oplatí sledovať.

Barbora Brušková

Mladá a ambiciózna modelka, ktorej sa darí jeden úspech za druhým si nás získala aj vďaka jedinečnému štýlu, ktorý prezentuje. V súkromí ju môžete nájsť v minimalistických modeloch, ktoré vždy ozvláštni svojským doplnkom v podobe výrazných ponožiek či ikonickej kabelky. Jej štýl je veľmi inšpiratívny!

Erika Palkovičová

Ďalšia zo slovenských modeliek, ktoré sledujeme na sociálnej sieti najmä vďaka skvelému citu pre módu. Erika nás vždy prekvapí novým outfitom, ktorý sa odlišuje od bežných kúskov. Jej skvelý vkus a závideniahodné kúsky sú tou pravou inšpiráciou, ak túžite pôsobiť nadčasovo a neprvoplánovo.

Alexandra Gachulincová

Rebelská modelka z agentúry Elite má svojský a ležérny štýl, ktorý sa nám veľmi páči. Ak niekto vie, ako nosiť „boyfriend jeans“ tak je to práve Saša! Všimnite si kombináciu rebelských džínsov s vysokými červenými lodičkami a štýlovou bundičkou. Tento look zvoľte na večerné rande a máte vyhraté! 

Inšpirujte sa: Prekrásne modelky, ktoré vás presvedčia, že menej je niekedy viac: Inšpirujte sa ich prirodzenou krásou!

Adriana Čerňanová

Krásna modelka žijúca v New Yorku preferuje veľmi jednoduchý a minimalistický štýl. V Adrianinom šatníku nenájdete veľa farieb či vzorov, no o to viac sa nám páči! Biele jednoduché tričko a správne padnúce džínsy sú klasikou, ktorá snáď nikdy nevyjde z módy a Adriana je toho dôkazom!