Presunúť na hlavný obsah

Najlepšie farebné inšpirácie pre vaše vlasy: Blížiaca sa jeseň prinesie novinky v oblasti hairstylu

Krása

Vyberte si farbený odtieň podľa nášho jesenného výberu a inšpirujte sa účesmi svetových celebrít. Tie to skrátka vedia najlepšie.

Najkrajšie vlasové trendy pre sezónu jeseň 2017 sú plné blond odtieňov, teplých farebných akcentov, svetlej hnedej a studenej platinovej. Prinášame vám skvelé nápady, vďaka ktorým budú vaše jesenné odtiene naozaj in!

Mohlo by vás zaujímať: Dlhé a zdravo vyzerajúce vlasy sú stále v kurze: Tieto známe osobnosti vedia, ako nato!

Odtiene blond

Známa modelka Gigi Hadid a jej najnovší účes dokazujú, že v oblasti trendov nemá konkurenciu. Prirodzene plavé vlasy obohatené o blond pramene vytvárajú dokonalý jesenný look, ktorý v sebe skrýva prvky leta. "Slnkom pobozkané vlasy" sú skrátka top!

Oriešková farba

Speváčka a herečka Jennifer Lopez si pri natáčaní nového filmu stihla vyskúšať aj tento trendy účes. Orieškové odtiene budú kraľovať jesennej sezóne a patria k novým farebným trendom. Zvoľte svetlohnedú či orieškovú farbu a zaručene neoľutujete.

Studená platinová

Herečka Sarah Jessica Parker všetkých prekvapila svojou výraznou zmenou účesu. Platinová blond v studených odtieňoch je trendom, ktorý sa bude nosiť túto jeseň. Ak túžite po zmene a neviete akej, tento farebný odtieň bude ako stvorený pre vás.

Teplé farebné akcenty

Herečka Jessica Alba je dokonalým príkladom toho, ako majú vyzerať teplé odtiene hnedej či blond. Jej hviezdny účes je tvorený z jemného prelivu, kde dominujú obidve farby. Teplé odtiene a odlesky jej vytvárajú prirodzený look a tento účes patrí k horúcim novinkám.

Prečítajte si aj: Skvelé nápady na účesy do práce, ktoré vám vyčarujú sexi biznis look: Tieto jednoduché tipy vám uľahčia každé ráno!

Blond

Odtieň blond, ktorý môžete zvoliť aj v prípade, že ste brunetkou. Tmavé vlasy zosvetlí o pár odtieňov a pôsobí stále prirodzene a naturálne. Inšpirujte sa svetovou modelkou Karlie Kloss, ktorá svoje hnedé vlasy zmenila na blonďavú hrivu.

Inšpirujte sa stylingovými prípravkami na úpravu vašich nových vlasov a dodajte im ten najlepší vzhľad