Presunúť na hlavný obsah

Baby blue je farbou tejto sezóny! Odtieň, ktorý by nemal chýbať vo vašom letnom šatníku

Móda

Farba, ktorá by rozhodne mala zdobiť váš letný outfit alebo aspoň doplnok, ktorý máte na sebe. Zaraďte do svojho šatníka tento nadčasový odtieň a prežite leto v módnych trendoch.

Krásna, nežná a nevinná. Presne taká je farba „Baby blue“, ktorá pripomína rozžiarenú oblohu, ktorú môžete vidieť v letné dni. Odtieň, ktorý vás rozžiari a omladí sa stal obľúbeným aj medzi slávnymi osobnosťami. Pozrite sa, ktoré známe celebrity podľahli svetlomodrej farbe a využili ju vo svoj prospech.

Mohlo by vás zaujímať: Vo svete flitrov: Zažiarte pomocou ligotavých outfitov a buďte hviezdou večera!

Gigi Hadid

Modelka Gigi Hadid je zástankyňou moderných vecí a najnovších trendov. Jej outfity vždy odrážajú najnovšie vychytávky a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Milujeme jej široké nohavice s vysokým sedom a svetrík v rovnakej farbe.

Victoria Beckham

Módna ikona Victoria Beckham je absolútnou favoritkou v mestskom štýle. Módna návrhárka tentokrát stavila na jednoduchý kostým, ktorý vynikal práve vďaka svetlému odtieňu „Baby blue“. Tento pyžamový kostým si vyžaduje odvahu a extravaganciu, no Victroia to zvláda s prehľadom.

Hayley Roberts

Snúbenica známeho herca Davida Hasselhoffa sa rozhodla zvoliť tieto krásne maxi šaty vo farbe tohto leta. Kúsok, ktorý si zaslúži naozajstný obdiv nás zaujal najmä vďaka jeho jednoduchosti a krásnej farbe. Nechajte sa inšpirovať touto kráskou a zaobstarajste si maxi šaty v tejto farbe. 

Kesha

Speváčka Kesha sa rozhodla zvoliť nový odtieň na svojich doplnkoch. Veľký letný klobúk a kabelka v odtieňoch svetlomodrej dotvárali jej celkový outfit a Kesha pôsobila ako dokonalá diva. Využite túto farbu na svojich doplnkoch a rozžiarte nudný outfit ako táto známa speváčka.

Prečítajte si aj: Take it easy! Denimová minisukňa nikdy nesklame, ako ju kombinovať?

Cara Delevingne

Svetová topmodelka zvolila outfit, v ktorom vynikali najmä jej svetlomodré nohavice s vysokým pásom. Skvelá voľba, ak chcete zaujať, ale zároveň si ponechať svoj jedinečný štýl. Cara je skrátka nenapodobiteľná, no jej outfitom sa môžete zaručene inšpirovať.