Presunúť na hlavný obsah

Trend minimalistických svadobných šiat: Ktoré z nich by ste si pokojne obliekli na svoj svadobný deň?

Móda

Túžili ste vždy po minimalistickej svadbe a jednoduchom svadobnom modely, ktorý podčiarkne vašu prirodzenosť a jemnosť? Prinášame vám jedinečné tipy, ako môžete vašu predstavu realizovať.

Poňať svadobné šaty v hesle jednoduchosti a krásy je skvelým nápadom, ktorý sa nám v redakcii tiež veľmi páči. V módnom svete gýčových trendov je návrat k jednoduchosti skrátka tou najlepšou možnou voľbou. Inšpirujte sa našim výberom svadobných modelov, ktoré hlásajú obdobie 90 rokov a trend minimalizmu.

Prečítajte si aj: Rýchle beauty procedúry pre budúce nevesty: Tieto by ste mali rozhodne vyskúšať pred blížiacou sa svadbou!

Antická bohyňa

Jendoduchý model v štýle antickej bohyne je náš obľúbený. Jemnosť, zmyselnosť a ženskosť, ktorú vyjadrujú tieto šaty sú skrátka dokonalou kombináciou. Páči sa nám oddelený diel, ktorý je tvorený z topu a jemne padavej sukne.

Minimalistická róba

Spojenie minimalizmu a asymetrie nemohlo dopadnúť lepšie. Obtiahnutý vrch šiat vám zvýrazní vaše krivky a transparentná spodná časť šiat opticky oddelí vašu postavu. Všimnite si použitie elegantných doplnkov, ako podčiarknutie celkového looku.

Saténové pohladenie

Čo tak zvoliť svadobné šaty zo saténu, ktoré svojou padavou látkou jemne odhalia vaše krivky a budú tak pôsobiť veľmi zmyselne? Inšpirujte sa týmto modelom, ktorý nás zaujal svojou maximálnou jednoduchosťou.

Návrat k 90. rokom

Svadobný overal v štýle 90. rokov nám pripomína návrat k jednoduchosti a a retro looku. Ak v sebe skrývate extravagantného ducha a svoj svadobný deň si predstavujete v netypickom outfite, neváhajte ani chvíľu.

Rafinované odhalenie

Svadobné šaty s odhalenými ramenami si môžete dovoliť v prípade, ak je zvyšok šiat ladený v naozaj jednoduchom štýle. Aj ženy s plnšími krivkami si môžu dovoliť tento model, ktorý sa vyznačuje svojím ľahkým strihom.

Inšpirujte sa: Svadobné šaty Adely Banášovej vyzdvihli jej ženskosť a pôvab: Vieme, kto stojí za úspechom tejto róby!
 

Dievčenská nevinnosť

Ak chcete na svojej svadbe pôsobiť ako jemná bytosť, určite stavte na tento typ šiat. Model, ktorý nepotrebuje vynikať zbytočnými orvkami vás ohúri svojou jednoduchosťou a minimalistickým strihom.

Odtieň "nude"

Svadobné šaty, ktoré síce majú netypický strih aj farbu, no stále vynikajú svojou jemnosťou a jednoduchým dojmom. Krásna róba sa hodí svetlejším typom, pretože sa im hodí k farbe pleti či vlasov. Inšpirujte sa krásnymi vlasovými doplnkami v podobe čelenky.