Presunúť na hlavný obsah

Take it easy! Denimová minisukňa nikdy nesklame, ako ju kombinovať?

Móda

Kto ju v šatníku nemá, môže ľutovať. Tento nesmrteľný kúsok je totiž nápomocný vždy, keď sa chystáte niekam do ulíc.

Denim je doslova evergreen a s ním aj minisukňa. Každoročne sa objavuje na pultoch v obchodoch a to hneď v niekoľkých prevedeniach. Strih, materiál a odtiene sa nemenia, mení sa len štýl, akým sa táto sukňa nosí. 

Inšpirujte sa: Prinášame vám výber štýlových maxi šiat, ktoré si jednoducho zamilujete: Tento kúsok by vám nemal chýbať

Mini, ktorá pristane každej žene

O tomto tvdrení nepochybujeme. Ženy, ktorým Boh nadelil krásne dlhé nohy, rozhodne choďte do ultra krátkej mini. Dámy so ženskejšou postavou môžu pokojne siahnuť po minisukni mierne nad kolená. Rozparok na boku alebo vzadu v strede je skvelá voľba. Ešte stále sa nosia aj cvoky, napríklad vpredu nastred, no ultimátna klasika nikdy nesklame.

Postava presýpacích hodín 

Vďaka klasickému strihu či strihu do tvaru písmena A je postava ženy oveľa ženskejšia. Výhodou tohto jedinečného kusu je, že sa dá kombinovať takmer so všetkým. Nedbalý dojem dosiahnete kombináciou s bielym tričkom, v kurze sú tiež blúzky s odhalenými ramenami. Či už tón v tóne alebo pásikavé topy, snažte sa držať vo farbách, ktoré v kombinácii s modrou nepôsobia tvrdo. 

Neprehliadnite: Tie najlepšie outfity, ktoré vás presvedčia o tom, že aj vy musíte mať niečo pásikavé

Ak sa chcete vrátiť do čias deväťdesiatych rokov, môžete na sukňu napasovať aj opasok s kovovou prackou ako Alessandra Ambrosio. Denimová sukňa vyzerá rebelsky, pokiaľ si k nej obujete biker boots alebo čižmy. Trocha úlet, ale v zahraničí nič neobvyklého na chladnejšie večery. Inšpirujte sa známymi ikonami z prostredia ulice v čase, keď sa neobliekali účelovo ako na red carpet, ale ako bežné smrteľníčky.