Presunúť na hlavný obsah

Kučery sú späť a sú hot ako nikdy predtým! Trend, ktorý sa nosil pred 20 rokmi je opäť v móde

Krása

Nechajte sa inšpirovať staronovým trendom, ktorý opäť rozpútal rozruch. Kučeravé vlasy sú horúcou novinkou a hlásajú veľký návrat.

Vlasové trendy sú veľmi rôznorodé. Niečo, čo je trendy jednu sezónu, nemusí byť ďalšiu a je len na vás, či sa rozhodnete túto módu sledovať alebo nie. Skvelým návratom je však hairstyle, ktorý si zaručene zamilujete. Privítajte sexi kučery tak, ako nikdy predtým.

Prečítajte si aj: Letné potešenie pre všetky ženy, ktoré chcú zažiariť: Prinášame vám výber najlepších bronzerov

Retro štýl

Kučeravé prameňe vlasov, ktoré vyzerajú ako natočené na ceruzku nám pripomínajú staré školské časy. Objemná vlna na jednu stranu a rebelský look sú základom úspechu. Vráťte sa nachvíľu v čase a zaspomínajte si na retro kučery, ktoré sú tak sexi!

Prirodzený look

Prirodzene vyzerajúce kučery sú absolútne top! Snažte sa natáčať jednotlivé pramene vlasov nepravidelným spôsobom a výsledkom bude tento nedbalo vyzerajúci účes, ktorý si zaručene zamilujete. Stačí len tie správne natáčky a penu do vlasov, ktorá vám vytvorí požadovaný objem.

V štýle "Pomády"

Spomínate si ešte na romantický muzikál, v ktorom sa hlavná postava Sandy v záverečnej scéne zmení na poriadne hot dračicu a svojou "trvalou" ohúri všetkých navôkol? Inšpirujte sa týmto vlasovým stylingom, ktorý hlása svoj veľký comeback.

Éterické kučery

Podčiarknite svoju výnimočnosť týmto výrazným prvkom, ktorý vzápätí zmení váš celkový vzhľad. Éterické kučery pripomínajú rozprávkové víly či princezné a najviac svedčia ryšavým či svetlým typom.

Inšpirujte sa: Skvelé nápady na účesy do práce, ktoré vám vyčarujú sexi biznis look: Tieto jednoduché tipy vám uľahčia každé ráno!

Porcelánová bábika

Cestička na stred a rovnomerné kučery v štýle porcelánovej bábiky. Ideálna voľba pre všetky typy žien, ktoré chcú zaujať výraznou zmenou. Nebojte sa veľkého objemu a jemne strapatého looku, všetky tieto prvky vyzerajú v konečnom dôsledku naozaj očarujúco.