Presunúť na hlavný obsah

Štýlová letná obuv, ktorá je momentálne najhorúcejším trendom: Jedinečné espadrilky si zamilujete na prvé obutie!

Móda

Milujeme pohodlnosť, jedinečnosť a zároveň štýl. To všetko spĺňajú nové trendové topánky, ktoré sú aktuálnou novinkou pre horúce a letné dni.

Predstavujeme vám štýlové espadrilky, ktoré vás zaujmú svojím moderným prevedením a praktickým využitím. Táto letná obuv je skvelým trendom, ktorý vás okamžite zláka. Tak čo, ktoré z nich by ste si vybrali vy?

Prečítajte si aj: Topánky, ktoré potrebujete mať toto leto: „Must have“ kúsky prichádzajúcej sezóny si zamilujete!

Roztomilé motívy

Platené espadrilky môžete skombinovať s vtipnou potlačou, ktorá okamžite zmení celkový look. Roztomilý motív na tejto letnej obuvi vám vyčarí úsmev na tvári vždy, keď sa pozriete na svoje nohy. Štýlová letná obuv s pozitívnou myšlienkou je presne to, čo chýba vo vašom botníku.

Trendy pásiky

Pásiky sú prvkom, ktorý nesmie chýbať pri letnom outfite. Využite tento nadčasový trend aj na svoje nové espadrilky a vkročte do nového dňa v topánkach s námorníckou myšlienkou. Ideálny doplnok k letným šatám, bielym nohaviciam či džínsovým šortkám. Univerzálne kombinovanie tohto pásikavého trendu bude pre vás maličkosťou.

Moderné šnúrky

Štýlové espadrilky môžete nosiť aj  v trochu odlišnom prevedení. Tieto biele s otvorenou špičkou a štýlovými šnúrkami si zaručene zamilujete. Kombinujte ich s voľnými dovolenkovými outfitmi, akými je napríklad nadčasový overal.

Flirtujúce

Mali ste už niekedy topánky, ktoré by s vami doslova flirtovali? Tento tmavomodrý model so žmurkajúcimi očami to dokáže bez problémov. Vtipná potlač na tejto pohodlnej letnej obuvi je horúcou novinkou, ktorú si zamilovali aj známe blogerky. Neváhajte a zaobstarajte si jedny aj vy!

Inšpirujte sa: Zaveďte do svojho šatníka prvky „boho“ štýlu: Trendy novinka, ktorá podčiarkne vašu ženskosť!

Strapcové

Platené espadrilky s džínsovej látky a so strapcami sú absolútnym hitom. Túto novinku môžete ladiť s rôznymi kúskami oblečenia a zároveň odlišným štýlom. Je jedno či máte na sebe romantické šaty, rebelské šortky či elegantné nohavice. Táto obuv je skrátka božská!