Presunúť na hlavný obsah

Skvelé nápady na účesy do práce, ktoré vám vyčarujú sexi biznis look: Tieto jednoduché tipy vám uľahčia každé ráno!

Krása

Prinášame vám jedinečné nápady na každodenné účesy, ktoré vám vyčarujú sexi look. Tipy na skvelé účesy na bežný pracovný deň sú určené všetkým biznis ženám.

Určite poznáte tie ranné stresy, kedy si na poslednú chvíľu vyberáte outfit do práce, make-up a v neposlednom rade riešite účes, na ktorý však už nezostáva veľa času. Prinášame vám praktické typy na rýchle účesy, ktoré vám zjednodušia každodenné stresy. Ktorý z biznis účesov vyskúšate najbližšie?

Prečítajte si aj: Letné parfumy, ktoré sú horúcou novinkou: V redakcii sme pre vás vybrali tie najlepšie z nich!

Uhladený look

Účes, ktorého príprava vám zaberie len pár minút a výsledok bude stáť zato! Cestička na stred a uhladený cop na temene hlavy sú základom úspechu. Tento typ účesu sa hodí rovnako blondínkám ako aj brunetkám a zároveň je praktickým na bežný deň. 

Nedbalá elegancia

Vysoký cop je skvelým nápadom pre všetky pracujúce ženy, ktoré ráno nemajú veľa voľného času. Prirodzene vlnité vlasy nemusíte žehliť ani špeciálne upravovať. Postačí vám len tužidlo na objem vlasov, ktoré vám vytvorí krásnu textúru. Vysoký nedbalý cop docielite aj jemne spustenými pramienkami, ktoré "rozbijú" uhladený vzhľad.

Sexi drdol

Drdol je tou najjednoduchšou a najideálnejšou voľbou na biznis účes, ktorým zaujmete a očaríte. Ladne a vkusne pôsobiaci štýl je skvelou voľbou pre ženy, ktoré si chcú opticky predĺžiť krk a zvýrazniť črty tváre. Inšpirujte sa týmto biznis účesom, ktorý sa zaručene stane obľúbenou variantov pre vás pracovný deň.

Štýl Parížaniek

Čo tak vyraziť do práce v úplne inom štýle, na aký ste zvyknutý? Nadčasová ofina je ideálnym typom účesu, s ktorým zaručene očaríte svojich kolegov. Zvoľte tento francúzsky štýl na pracovné stretnutie či konferenčnú poradu a buďte očarujúcou „biznis woman“.

Inšpirujte sa: Mašľa vo vlasoch ako horúci trend tejto sezóny: Ktorý z týchto štýlov by ste si vybrali vy?

Elegantná ženskosť

Vlasy prehodené na jednu stranu pôsobia uhladeným a upraveným dojmom. Na dokonalý look vám postačí jemný objem vlasov a fixačný sprej na zalakovanie požadovaného výsledku. Tento jednoduchý a elegantný účes je prejavom ženskosti a zároveň vhodnou voľbou na pracovný deň.