Presunúť na hlavný obsah

Jednodielne plavky, ktoré si skrátka zamilujete: Ktorý z horúcich trendov by ste chceli vlastniť vy?

Móda

Prinášame vám trendy novinku v podobe celých jednodielnych plaviek. Jedinečná inšpirácia priamo od svetových značiek, ktorá vám dodá ženskosť a eleganciu aj na pláži.

Nechajte sa zlákať na retro šýl a zaobstarajte si jednodielne plavky, ktoré vám vyčarujú sexi postavu. Ideálna voľna na prechádzku po pláži, či letnú párty pri bazéne. Buďte hviezdou tohto leta a vyberte si štýl plaviek, ktorý jednoznačne zaujme.

Mohlo by vás zaujímať: Desať najhorúcejších červených lookov ako dôkaz, že práve táto farba je znakom ženskosti a zmyselnosti

Sexi šnúrky 

Čierne plavky na šnurovanie sú zaujímavým doplnkom pre horúce a letné dni. Netypická verzia so šnúrkami je veľmi nadčasovou a zároveň praktickou záležitosťou a vy sa v nich budete cítiť neodolateľne. Zaobstarajte si tento model s hlbokým výstrihom a nechajte sa unášať pocitom sebaistoty.

Žiarivá farba

Odtiene žlto oranžovej sú základom tohto leta. Ak túžite po pozornosti a komplimentoch, tieto plavky sú pre vás ako stvorené. Sú vhodné pre štíhlejšie typy s menšími prsiami, aby výsledný efekt nepôsobil vulgárne. Krásna žiarivá farba vynikne na opálenej pokožke a vy sa budete cítiť sebavedomo a sexi.

Kvetinové vzory

Prichádzajúca letná sezóna by sa samozrejme nezaobišla bez kvetinových vzorov. Ten najkrajší výber plaviek môžete nájsť aj v novej kolekcii značky Zara, kde si vyberiete zo širokej škály. Dievčenské, nežné a hravé. Presne tak na nás pôsobí tento model plaviek.

Baby ružová

„Baby pink“ by sa niekomu mohla zdať príliš prvoplánová, no musíme uznať, že tento rok nás zaujala. Tento model pristane dievčenským typom, ktoré predstavujú prirodzenosť a tým pádom táto farba vyznie v oveľa lepšom svetle. Odporúčame zladiť s farbeným pončom či županom a dať celému looku úplne iný rozmer.

Inšpirujte sa: Retro denim štýl, ktorý sme si jednoducho zamilovali: Čo poviete na túto módnu kombináciu?

Geometrické útvary 

Geometrické útvary sú hitom tejto sezóny nielen na oblečení, doplnkoch ale aj na trendy vychytávke akou sú plavky. Netypický strih plaviek s geometrickým útvarom môže vyzerať aj veľmi vkusne a nenútene. State na túto novinku a staňte sa neodolateľnou súčasťou letných dní.

Etno štýl

Etno bohémsky štýl je čoraz viac vyhľadávanejším trendom v našich končinách. Prevedenie bohémskych prvkov na jednodielne plavky je skvelým nápadom, ktorý ocenia všetky módne maniačky. Jedinečná farbená inšpirácia, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. V týchto plavkách zaručene očaríte!