Presunúť na hlavný obsah

Filmový festival v Cannes dal zelenú prirodzenosti: Bella Hadid stavila na jemne zvlnený lob, Lily-Rose odhalila kučery

Krása

Festival v Cannes priniesol nielen krásne róby, ale i očarujúce účesy. Pozrite si, ako skvele vyzerá prirodzenosť.

Jessica Chastain a jej jemné vlny

Herečka Jessica Chastain svoju charizmu predviedla nielen vďaka neuveriteľným šatám, ale i jemnému, no pritom dokonalému účesu. Jemné typicky ryšavé vlny, ktorými oživila svoj účes, vytvárali so zvyškom jej outfitu dokonalú súhru. Treba uznať, že jej to neuveriteľne pristane.

Inšpirujte sa: Najpríťažlivejšie krásky z Hollywoodu vás presvedčia, že byť „ryšavkou“ sa oplatí: Hrdzavý odtieň zvyšuje sexepíl

Lily Donaldson sa účesom naozaj netrápila

Krásna mladučká modelka možno svojmu účesu nevenovala dvojnásobnú pozornosť, no výsledok je naozaj neuveriteľný. Jemné blond pramene, ktoré nechala rafinovane poletovať v oblasti tváre jej dodali na hravosti a dievčenskosti. Rovnako ako jej kolegyne tak dokázala, že v jednoduchosti je naozaj krása.

Bella Hadid stavila na lob

Typický lob tejto žiadanej modelky nie je ničím výnimočným, no v kombinácii s jemným outfitom farby šampanského vytvárali jej hnedé vlny dokonalú súhru. Niekedy je menej viac a v jej prípade to platí dvojnásobne. Prirodzenosť sa tentokrát naozaj vyplatila.

Prečítajte si: Vieme, ako vyzerá bežný deň modelky Belly Hadid: Nahliadnite do jej súkromia a priblížte si jej rozprávkový životný štýl

Emily Ratajkowski a jej výstižná ofina

Svojská modelka predviedla tento rok neobyčajné outfity, no prirodzenosť si zachovali hlavne jej vlasy. Jemný drdol v kombinácii s voľne padajúcou ofinou bol nielen originálny, ale i nápaditý a dokonale sa hodil k zaujímavej padavej róbe, v ktorej modelka priam vynikala.

Nevinne krásna Lily-Rose Depp

Kráska menom Lily-Rose nepredviedla len svoje neodolateľné krivky, ale i prirodzene zvlnené vlasy, ktoré pôsobili neuveriteľne sexi. Mladučká Lily-Rose sa pri tvorbe svojho účesu nemusela vobec trápiť, keďže jej vlasy sú dokonalé v tej najprirodzenejšej forme.

Nenechajte si ujsť: Dcéra slávneho herca Johnyho Deppa vás okúzli svojím štýlom: Mladá hviezda sa stáva novou módnou ikonou!

Naomie Harris zaujala naozaj jemným účesom

Herečka si pre tento večer zvolila naozaj zapamätateľnú róbu, ktorú doplnila jednoduchými vlnami, ktoré dokonale zvýraznili jej ukážkový chrbát. Naomi opäť raz dokázala, že žiadne výstredné a zložité účesy nedokážu prekonať silu zdravých a žiariacich vlasov.

Uma Thurman a jej blond hriva

K herečkám, ktoré stavili na jednoduchý učes sa radí i Uma Thurman, ktorá svoj blond lob nijak špeciálne neupravovala. Vlasy sčesané na stranu dokonale zvýraznili jej odhalené plecia a dodali jej nádych ženskosti. Vidno, že Uma presne vie, aký typ účesu jej pristane.

Neprehliadnite: Celebritné "škaredé káčatká", z ktorých sú dnes najžiadanejšie hviezdy: Fúha, to sú ale premeny!

Koho účes sa vám páčil najviac?

spolu hlasovalo 241 ľudí