Presunúť na hlavný obsah

Slávne nevesty, ktoré si obliekli netradičné svadobné šaty: Tieto originálne kúsky jednoznačne zaujali

Móda

Vydávať sa v krásnych rozprávkových šatách je snom každej ženy. Poznáme však slávne osobnosti, ktoré nestavili na overenú klasiku, práve naopak. Pozrite sa, aké originálne šaty zvolili slávne celebrity na svoj veľký deň.

Nevesta v krásnych bielych šatách a vlečkou po zem je zaužívaná klasika, ktorú pozná každá z vás. Niektoré kreatívne nevesty však nechceli zvoliť zaužívaný tradičný spôsob a vybrali si šaty podľa ich gusta. Ktoré z netradičných svadobných šiat by ste si vybrali na vašu svadbu vy?

Mohlo by vás zaujímať: Najromantickejšie miesta na svadbu v okolí Slovenska: Tieto kaštiele sú ako stvorené pre váš veľký deň!

Kate Moss

Svetová topmodelka Kate Moss stavila na jednoduchú róbu vo farbe šampanského. Transparentné obtiahnuté šaty siahajúce po zem boli tvorené z jemnej padajúcej látky a vyšívané zlatou niťou. Romantický model šiat zladený s jemným závojom a čerstvou kyticou kvetín pôsobí veľmi étericky.

Solange Knowles

Sestra popovej divy Beyoncé zvolila na svoj svadobný deň naozaj netradičný outfit. Exotická kráska si namiesto šiat obliekla smotanový overal v rafinovanom strihu. Originálna nevesta okrem netradičného outfitu dorazila na svadobný obrad aj vo veľkom štýle. No kedy naposledy ste videli prísť nevestu na bicykli?

Kendra Salwa Spears

Americká modelka sa vydala za princa Rahima Aga Khan. Počas svadobnej ceremónie zvolili obidvaja slávnostné oblečenie netypického charakteru. Nevesta mala v tomto prípade ručne vyšívané šaty, ktoré pôsobili veľmi okázalo a vznešene. Róba zo vzácneho materiálu a látky jej nesmierne svedčala.

Poppy Delevingne

Sestra známej modelky Cary Delevingne síce zvolila tradičnú svadbu v kostole, no jej strih šiat nebol úplne prvoplánový. Netradičný a originálny výber šiat pozostával z vrchného dielu mini šiat a dlhej sukne, ktorá spĺňala účel spodničky. Výnimočné šaty, v ktorých naozaj zažiarila si vyslúžili obdiv okolia.

Prečítajte si aj: Chystáte sa na svoj veľký deň? Inšpirujte sa svadobnými kolekciami a vyberte si šaty podľa svojich snov

Nicky Hilton

Známa dedička luxusných sietí hotelov sa rozhodla zvoliť úplne zahalené šaty. Dhý rukáv a šaty obopnuté ku krku pôsobili distingvovane a bohémsky. Jemná čipka, ktorá tvorila celý povrch tejto svadobnej róby sa vynímala na dokonalom strihu šiat. Netradičný model doplnila extravagantným závojom a vyzerala božsky.