Presunúť na hlavný obsah

Feminity TV: Marcel Holubec patrí medzi domácu návrhársku špičku, na Fashion LIVE! ohromil touto kolekciou

Feminity TV

Marcel Holubec opäť nasklamal a predviedol nádherné kolekcie, ktoré vás dostanú!

Marcel Holubec patrí už niekoľko rokov medzi domácu návrhársku špičku. Preto nie je žiadnym prekvapením, že aj on sa rozhodol odprezentovať svoje najnovšie výtvory na najväčšej módnej akcii na Slovensku, Fashion LIVE!

So šarmom Parížanky

My sme si jeho prehliadku samozrejme nenechali ujsť a naživo sme si ju vychutnávali v priestoroch Starej tržnice, ktorá sa opäť premenila na centrum módy. A Marcel opäť nesklamal. Predviedol nie jednu, ale rovno dve prehliadky, ktoré napriek maximálnej odlišnosti mali jedno spoločné – zanechali neopísateľný dojem. Modely, ktoré boli súčasťou prvej prehliadky, sa aj tentokrát vyznačovali nositeľnosťou, ženskosťou, jednoduchosťou no rafinovanosťou zároveň.  Na kolekcii pracoval pol roka a ako nám osobne na kameru prezradil, inšpiráciu pre vytvorenie tejto kolekcie našiel práve v Paríži a v známej českej speváčke. „Je inšpirovaná Hanou Hegerovou. Ja si  vždy robím také tie príbehy, vždy sa niečím inšpirujem a tým, že milujem Francúzsko a Paríž, tak som si tiež spojil cez Hanu Hegerovú, ktorá tam aj spievala...“.

Mohlo by vás zaujímať: Veľkolepá módna show v New Yorku bola poriadna divočina: Takto vyzerá kolekcia KENZO x H&M

Móda a balet

Druhú časť jeho šou tvorili modely, ktoré predviedli baletné tanečnice, za živej klavírnej hudby z legendárneho Labutieho jazera. Atmosféra z tohto prevedenia dostala nejdeného diváka. Múzou tejto kolekcie sa stala baletka Romina z Národného divadla.

Prečítajte si: MBPFW: Česká móda je svetová, ale aj dostupná! Pozrite si kolekcie domácej dizajnérskej špičky


FEMINITY TV:  Ako dlho pracoval Marel Holubec W. na svojej kolekcii, a kde si ju môžete zakúpiť, nám prezradil v rozhovore