Presunúť na hlavný obsah

Recept na dokonalú postavu od Chrissy Teigen: Aj počas tehotenstva môžete mať super telo, stačí len dodržať toto

Feminity

Modelka Chrissy Teigen len prednedávnom oznámila, že je opäť tehotná. Budúca dvojnásobná mamička sa však môže pochváliť skvelou postavičkou. My sme odhalili tajomstvo jej super figúry.

Prečítajte si aj: Sexi herečka Angelina Jolie je supermama: Výchovu šiestich detí zvláda s nadhľadom aj sama len vďaka tomuto

Hoci len nedávno modelka Chrissy Teigen a jej manžel spevák John Legend potvrdili médiám, že sa stanú dvojnásobnými rodičmi, dnes už rastúce bruško sympatická kráska veru neskryje. Chrissy je však dokonalým príkladom toho, že tehotenstvo žene rozhodne neuberá na kráse. Práve naopak. Pozrite sa, ako sa modelka udržiava v kondícii aj počas tehotenstva. 

Pohyb, pohyb, pohyb

Aj keď sa Chrissy netají tým, že v tomto období pribrala oveľa viac, ako to bolo v čase, keď čakala dcérku Lunu, ťažkú hlavu si z toho nerobí. Snaží sa stravovať zdravo a okrem toho, že musí byť neustále v pätách svojej takmer dvojročnej princeznej, nezabúda ani na cvičenie. Každé ráno začína jógou, potom nasleduje prechádzka s Lunou, počas ktorej modelka prejde v priemere okolo 10-12 km. Popoludní sa venuje joggingu. Trikrát do týždňa chodí Chrissy plávať.

V zdravom tele, zdravý duch

Ak si však myslíte, že je to len súvisí s pribúdajúcimi kilami, veľmi sa mýlite. Tie kráske vôbec neprekážajú. Je pre ňu však nesmierne dôležité, aby sa cítila a dobre a ona sama jogging, jógu a plávanie miluje. Práve tejto "trojkombinácii" vďačí kráska za skvelú postavičku. Jednoducho sa drží pravidla, v zdravom tele zdravý duch. I keď sa Chrissy stará aj o svoj jedálniček, nejako striktne sa neobmedzuje. Sama tvrdí, že bábätko si vypýta presne to, čo potrebuje. Len si dáva pozor na veľkosť porcií. Všetci predsa vieme, že je naozaj len mýtus, že v tehotenstve treba jesť za dvoch. Chrissy sa už druhého bábätka nevie dočkať, nakoľko obe deti sú naozaj vytúžené.